D.I.Y. Stue (Livingroom)

Accepter og Inviter!

Der er nogle ting man bare ikke kan ændre, og så gør man klogeste i bare at acceptere og lære at holde af. Dette gælder også i boligen, visse elementer kan man ikke komme udenom, som fx. radiatorer og vandrør. Dette har jeg accepteret og har derfor beslutte at invitere disse elementer med når jeg indretter hjem.

I stedet for at lade sig irritere over et grimt varmeapparat, så integrer det i indretningen! Et varmeapparat kan enten skjules bag en radiatorskjuler, og det kan være en rigtig køn løsning, men det tager lidt af varmen, så hvorfor ikke male din radiator.

Hvis du er modig kan du jo male dem som her

Accepter og Inviter!

Accepter og Inviter!

Accepter og Inviter!
Artikel
Accepter og Inviter!
Beskrivelse
Der er nogle ting man bare ikke kan ændre, og så gør man klogeste i bare at acceptere og lære at holde af. Dette gælder også i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply