HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

Hjemmebesøg:Lejlighed på 63 kvm

Perfekt indrettet lejlighed med masser af charme, grønne planter, billeder på væggen og hygge. Jeg kan godt lide, når man ved at besøge en lejlighed med det samme kan få et indtryk, et ægte indtryk af dem som bor i hjemmet. Selvom jeg laver det jeg laver, altså arbejder med indretning og styling så tager jeg ikke med det samme ‘indretnings-hatten’ på når jeg besøger et hjem. Jeg drages meget mere personligheden i hjemmet, hvordan den kommer til udtryk og så elsker jeg at gå på opdagelse i billeder på væggene, dimser på hylderne og titler i bogreolen, for alt dette siger så meget mere om personen. Når der så er gået lidt, ja så kan jeg simpelthen ikke gøre for det, så begynder min nørde-hjerne at spinde og tanker a la: ‘Hvis de nu stiller bordet der i stedet for, så får de meget mere plads’ osv… dukker op  – aldrig bebrejdende eller fordomsfuldt, bare små ting jeg ser, som jeg mener kunne optimeres. Jeg siger dog aldrig noget, kun hvis jeg bliver spurgt sådan helt konkret: ‘Malene vi har brug for råd til hvordan vi får optimeret pladsen i stuen’ eller noget i den stil… så er jeg på!

Lejligheden vi besøger i dag ligger i Stockholm, den er på bare 63 kvm. og jeg synes den er smuk, stemningsfuld og personlig. Jeg tror, at det enten er en fotograf eller en seriøs instagrammer, der bor her, for i stuen kan man se at der hænger foto baggrunds-ruller på væggen. Skønt at kunne forvandle sin stue til et arbejdsrum, det er der også masser af personlighed i. Cyklen står oppe i lejligheden, nok så den ikke bliver stjålet, men det ser cool ud og igen, fortæller det en del om personen der bor her.

Værsågod at gå på opdagelse….


Kilde: Fantastic Frank

Hjemmebesøg:Lejlighed på 63 kvm
Artikel
Hjemmebesøg:Lejlighed på 63 kvm
Beskrivelse
Perfekt indrettet lejlighed med masser af charme, grønne planter, billeder på væggen og hygge. Jeg kan godt lide, når man ved at besøge en lejlighed med
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply