Boligtekstil (Textiles for the home) Skab selv looket (create the look)

Skab selv looket

Jeg har altid været vild med de der ‘Skab selv stilen’ indslag i magasinerne, og da jeg så billedet af denne skønne hyggekrog, syntes jeg det kunne være sjovt at lave et ‘Skab selv looket’ indslag til jer. Det er et indslag som jeg kommer til at bringe engang i mellem.  Jeg håber, at I også synes det er en god idé.

Skab selv looket

Inspirationsbilledet er lånt af bloggen: Cestdimanche.canalblog.com  –Kurve hængestolen er fra Ilva og koster 1599 kr. – Tapet fra Retro villa, pris 100 kr. pr. meter. –  Sy dine egne puder, det er så let og du sparer mange penge. The Fabric  Company er min favorit tekstil butik når det gælder liberty stof, tjek eres webshoop. –  Fåreskind fra IKEA til 179 kr. – Retro skamlen er fra Moods og kan fås i flere varianter til 699 kr.

 

Hvis du absolut ikke er til vintage eller alle de mange farver, men alligevel godt kan lide idéen om sådan en hyggekrog, så fortvivl ikke! Det har jeg selvfølgelig taget højde for, så her kommer en version i sort/hvid.

Skab selv looket

Stolen er fra MUUBS og koster 1500 kr. – Den strikkede stribede pude og puden med fluen er fra Hallingstad og koster henholdsvis 599 og 349 kr. – Den blomstrede pude er fra Liebe, pris: 350 kr. – fåreskind fra IKEA til 179 kr. – Harlekin tapet fra Ferm LIVING kan købes hos Kaiku 550 kr. pr. rulle. – Skammel fra NORM architects pris 1895 kr. forhandles af Casanova Furnitures

 

Skab selv looket
Artikel
Skab selv looket
Beskrivelse
Jeg har altid været vild med de der 'Skab selv stilen' indslag i magasinerne, og da jeg så billedet af denne skønne hyggekrog, syntes jeg det kunne væ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply