TIL VÆGGEN (Walls)

BOLIGMESSE, Forum 2012 – ARTTILES

I søndags besøgte jeg boligmessen i Forum. Det var en lille messe, der var ikke voldsomt meget at komme efter, men det der var, var virkelig godt! Jeg har selvfølglig en håndfuld oplevelser fra messen som jeg vil dele med jer.

Dette indlæg dedikerer jeg til ARTTILES, og det gør jeg fordi de fuldstændig har slået benene væk under mig, I’m i love♥

ARTTILES er en kunstner duo bestående af to fantastisk talentfulde kvinder ved navn Anette Nørmark og Trine Galschiøt. Anette og Trines kunst er ret unik og den skal opleves. Det er råt, feminint, smukt og surrealistisk på engang. Billederne er hver især skabt på små kvadratiske canvas lærreder og herefter sammensat i et større kunstværk.

ARTTILES kunstværker ligner flotte flisevægge, og man må lige et skridt nærmere for at tjekke om det nu også er det. Men rent faktisk designer Trine og Anette også fliser, og de er også utrolig flotte. Man kan købe dem i ARTTILES webshop og hvis du ikke er til de vilde farver som jeg, så kan man også få dem i sort/hvide. Snyd ikke dig selv for en oplevelse, smut forbi ARTTILES hjemmeside og gå på opdagelse i deres univers.

BOLIGMESSE, Forum 2012 - ARTTILES

BOLIGMESSE, Forum 2012 – ARTTILES
Artikel
BOLIGMESSE, Forum 2012 – ARTTILES
Beskrivelse
I søndags besøgte jeg boligmessen i Forum. Det var en lille messe, der var ikke voldsomt meget at komme efter, men det der var, var virkelig godt! Jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply