Køkkenet (Kitchen)

Hack dit Ikea køkken!

Det danske firma &shufl har fundet en niche i køkkenbrancen, og tilbyder en cool opgradering af dit IKEA køkken. Med udgangspunkt i Ikea’s køkkensystem tilbyder &Shufl håndlavede arkitekttegnede køkkener.

 

Hack dit Ikea køkken!

Måske har du et IKEA køkken eller måske overvejer du at investere i et. Ikea laver gode køkkener, som er slidstærke og i god kvalitet – det ved jeg, for jeg har selv et IKEA køkken på 10’ende år nu, og jeg har ingen klager over det. Men som Ikea-køkken-ejer må jeg også erkende, at jeg måske savner lidt kant og originalitet, når det kommer til det visuelle udtryk. Jeg drømmer om et lækkert designerkøkken, hvem gør ikke det?
Jeg tror, at det var præcis samme tanker, som fik &Shufl til at skabe deres cool virksomhed. Med &shufl, får du ikke bare et køkken med et lækkert design udtryk – Du får et møbel i særklasse.

Hack dit Ikea køkken!

Jeg er ret lun på idéen, og går med overvejelser om at få hacket mit Ikea køkken, efter at have besøgt firmaet i deres lækre showroom (Frederiksgade 1, KBH. K). Jeg fik lov at se, røre og prøve de flotte køkkener, og ja, jeg må erkende, jeg er solgt. Det er helt igennem så vanvittig lækkert. Overfladerne er matte og bløde, de integrerede greb er smukke og enkle og det, at bordplade og skuffefronter er samme farve giver køkkenet en elegant fremtoning. Du vælger dog fuldstændig selv, om du vil mikse farver på skuffefronter og bordplade. Med andre ord, du bliver meddesigner og får mulighed for at customize dit helt eget personlige køkken.

Farvepaletten er smuk og delikat og der er mange at vælge mellem. Klik forbi andshufl.dk og se de mange muligheder andshufl.com

Hack dit Ikea køkken!

Hack dit Ikea køkken! Hack dit Ikea køkken!

Hack dit Ikea køkken!
Artikel
Hack dit Ikea køkken!
Beskrivelse
Det danske firma &shufl har fundet en niche i køkkenbrancen, og tilbyder en cool opgradering af dit IKEA køkken. Med udgangspunkt i Ikea's køkkensystem tilbyder &
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Beverley Sommerville
  juni 2, 2015 at 12:30

  Fab Blog very inspiring….though I have no Danish understanding,the images themselves are inspiration enough…..

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 2, 2015 at 22:50

   I’m very glad to hear, that you enjoy my blog, although you don’t understand it. Thank you.

Leave a Reply