D.I.Y.

DIY projekter til ferien

Vinterferien er skudt i gang! Jeg ved godt, at det ikke er alle, der er så heldige, men til jer som har ferie, kommer der her lidt DIY projekter som i kan få tiden til at gå med. Til jer som ikke har ferie, kan I glæde jer over, at weekenden lurer lige om hjørnet.

PAPIR klip

DIY projekter til ferien
Den fineste uro lavet ganske simpelt af hvidt papir, sytråd og en god saks. Hvis du ikke er DIY typen kan du købe denne her på Etsy.com

DIY projekter til ferien

Disse smukke sommefugle er også fra Etsy.com. Klip dem af sort mat papir i forskellige størrelser og klæb dem op så det ligner en sommerfuglesværm. Meget dekorativt og smukt. De kan også købes færdiglavet.

DIY projekter til ferien

De her sommerfugle er min favorit. -Lavet af avispapir med smukke vintage forsider. Du bestemmer helt selv udtrykket i valget af materialer. Læg flere lag ovenpå hinanden og lim eller sy dem sammen.
kilde: cacarecochique.blogspot.com

GARN

DIY projekter til ferien

Begynd allerede på påskepynten nu. Disse skønne kyllinger er hæklet af min barndomsveninde Gry. Gry er også blogger, hun blogger om sit liv, alle sine mange skønne håndarbejdsdesign og lækre madopskrifter. Gry er en af de der kvinder, som kan strikke og hækle alt, og jeg er dybt misundelig. Jeg har prøvet at lære det, hun har endda undervist mig, men jeg duer bare ikke til det. Du kan følg med på hendes blog og finde opskriften på kyllingerne her: http://grysling.blogspot.com – fra tid til anden giver Gry også sine læsere muligheden for at vinde nogle af hendes skønne håndarbejdsting. 

DIY projekter til ferien

Pomponer er skønne og meget lette at lave. I diverse supermarkeder kan du købe billigt garn, som egner sig til projektet. Jeg har fo nylig købt de vildeste neon farver i Kvickly. Billedet her er lånt af Karen Marie. Hvis du vil se hvordan man gør kan du se en video her: http://www.youtube.com/watch?v=C9dbhu9YhtU

PERLER

DIY projekter til ferien

Min datter har lavet denne lille fyrfadsstage til mig, og jeg elsker den, tjek det fine lys den giver på bordet. Fyrfadsstagen er meget enkel at lave, men det tager tid. Du skal bruge en lille ildfast skål eller form. Skålen skal du smøre med lidt alm. madolie (det er blot for at du kan styre perlerne i skålen). Herefter stiller du perlerne i bunden, og arbejder op ad siderne. Sæt skålen med perlerne i ovnen på ca. 180 grader og hold godt øje mens forsigtigt smelter. Når du kan se, at perlerne er smeltet sammen, så er den færdig.

DIY projekter til ferien
Artikel
DIY projekter til ferien
Beskrivelse
Vinterferien er skudt i gang! Jeg ved godt, at det ikke er alle, der er så heldige, men til jer som har ferie, kommer der her lidt DIY projekter som
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  karenmarienuKaren Marie
  februar 15, 2012 at 08:51

  Ja gid det var mig der skulle vinterferie hygge med dejlige DIY sager ;0) Tak for link og jeg kigger forbi en anden dag, mange lækre billeder her hos dig.

  Dejlig onsdag til dig – KH Karen Marie

  • Reply
   Boligcious
   februar 15, 2012 at 09:54

   Det var så lidt, og tak fordi du kiggede forbi:-) Jeg er også tit besøgende hos dig:-)

   Kh. Malene

 • Reply
  Marie Louise
  april 6, 2012 at 19:13

  Ved du hvor jeg kan skaffe et mønster til 3d sommerfuglene fra Etsy?

  • Reply
   Boligcious
   april 6, 2012 at 19:20

   Hej Marie Louise, Jeg har desværre ikke et konkret mønster. Det du kan gør er at gemme et billede, enten af dem her på siden eller finde et via google. Læg billedet ind i et billedprogram og beskær og forstør det til den ønskede størrelse og print det ud. Så har du en skabelon:-)

   Kh. Malene

Leave a Reply