D.I.Y. Uncategorized

DIY: Fra serviet til brødkurv

Forleden dag blev jeg mødt i køkkenet af min søde kæreste, som blev meget forundret over, at Stylist Malene ikke ejede en brødkurv! Han mener jo, at jeg er top-tjekket hvad angår dims og daller i hjemmet, og selv han har en brødkurv (… og tjahhhh der tog han r….. på mig, den havde jeg ikke set komme:-). Jeg giver ham medhold i, at jeg har stortset alt og meget mere til, men ingen brødkurv simpelthen fordi, jeg ikke finder den nødvendig, og så optager den plads! Jeg bruger som regel et lækkert spækbræt, en pæn skål, et lækkert viskestykke og skal det være fint, så folder jeg et par brødkurve af en smuk serviet.

borddækning med serviet foldet som en brødkurv

I mit job som stylist hos Høeg+Møller ( ‘Møller’ a.k.a. mig) laver vi masser af små stemningsfilm for vores kunder – små film som kan bruges til deres websites og sociale medier. Filmene har det formål at give inspiration, tips og DIY idéer, som ganske gratis gives videre, til dem som kunne være interesserede.
Jeg elsker at lave de her film, det er sjovt at finde på indhold som er brugbart og finde rammer, der er stemningsfulde og lidt hjemlige. Vi har bl.a. lavet en masse film for Georg Jensen Damask, og en af dem deler jeg med  dig i dag.

I filmen her, kan du se hvordan man let tryller en serviet om til en brødkurv….

Hvis du vil se flere inspirationsfilm, bl.a. om borddækning (jul, sommerfest, børnefødselsdag og hverdag), opskrifter på brød m.m. eller hvordan du redder din seng på hotelmanér så klik her og se flere af de film vi har lavet


 

DIY: Fra serviet til brødkurv
Artikel
DIY: Fra serviet til brødkurv
Beskrivelse
Forleden dag blev jeg mødt i køkkenet af min søde kæreste, som blev meget forundret over, at Stylist Malene ikke ejede en brødkurv! Han mener
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply