Soveværelse (Bedroom)

Smukkeste nyhed fra Auping

Jeg er stor jo Auping-fan og føler mig meget taknemmelig hver aften, når jeg lægger min krop i min Aupingseng. Det er en kæmpe luksus for mig, og jeg vil aldrig igen gå på kompromis med mit behov for at sove i noget ordentligt. Auping er kendt for deres spiralbunde og madrasser som giver den bedste komfort, men vidste du, at Auping også er bæredygtige? Det er det, der nærmest er det bedste ved min Aupingseng – trygheden i at vide, at jeg ikke tilbringer 6-8 timer hver dag med at ligge og indånde giftige dampe eller tager skade af kemikalier.

I dag skal det handle om et nyt design fra Auping, faktisk det første i 8 år! Ikke siden lanceringen af modellen: Essential (faktiske den model jer har, se min her ) er der kommet ny senge-kollektion. Men efteråret 2020 skal lave om på det, fordi der lancerer Auping nemlig. NOA – en smuk seng designet af den danske arkitekt: Eva Harlou!

NOA er lavet i egetræ, spækket med lækre detaljer som: afrundede hjørner, tremmer i sengegavlen, smukke ben der giver sengen et let og svævende udtryk, bæredygtige materialer (naturligvis), silkeblød finish og et stærkt skandinavisk design-udtryk. Jamen suk altså, den er jo SÅ SMUK! jeg er fuldstændig forelsket i NOA.

Har du forresten at NOA har to hjul? Hjulene er en smuk og spændende detalje som giver designet kant og en klar signatur. Desuden er det med hjulene ret funktionelt, fordi den er lettere at flytte rundt på – alle der sover i Aupingseng ved, at de er umulige at rykke rundt på. Gode kvalitetsmøbler er ofte ret tunge, så jeg tænker, at hjulene er en god idé.

Sengen introduceres i flere farvenuancer og med to forskellige hovedgærde samt et tilhørende sidebord med flere funktioner. Sengen fås i alle størrelser fra 90 cm til 200 cm med Aupings udvalg af spiralnetbunde og bæredygtige madrasser. Auping Noa er i butikkerne fra oktober 2020. Priser fra 38.995 for en komplet dobbeltseng med hovedgærde, plan sengebund og Inizio madras.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply