Uncategorized

Monday Mood

M O N D A Y   M O O D

Monday Mood’ er et ugentligt inspirations-moodboard fra mig til dig. En samling af lækkert design, kunst, livsstilsprodukter, fashion m.m. som understreger en stemning, som jeg befinder mig i på sådan en helt almindelig mandag. Jeg samler de ting som inspirerer mig, ting jeg har lyst til at købe, det jeg finder interessant eller bare noget, der gør mig nysgerrig. Under moodboardet finder du direkte links til det hele, som giver dig adgang til køb eller mere info.
Enjoy… og dejlig mandag til dig ♥

TRIBAL KNIT COAT – jeg så denne jakke på Rabens Saloners IG story allerede sidste år, da de lavede behind the scenes under fotografering af AW18 kollektionen. Jeg lovede mig selv, at jeg ville spare op og købe den, når den kom! Guess what… jeg har netop bestilt den, og jeg kan ikke vente til den kommer!

Nike Air Max bliver jeg aldrig trætte af og denne brune model med den røde detalje er fræk, og så matcher den jakken spot on!

Menus smukke vippespejl ‘Pepe Marble’ kommer som noget helt nyt nu i en vægmodel, den gad jeg godt have på mit badeværelse

Aroma Therapy Body oil Vanilla fra Tromborg, ja tak! Jeg er storforbruger af kropsolie og så elsker jeg duften af vanilje og Tromborgs produkter, set hos Magasin

En lille fin nyhed fra Louise Roe. Balloon hedder den fine vase og den fås i flere farver og den er lige så yndig tom som med en blomst i

Forleden skrev jeg om Kählers fine samarbejde med billedhugger Malene Bjelke, hvor resultatet er endt ud i 5 smukke figurer (du kan se dem alle i mit indlæg her) Jeg vil gerne have ham her som de kalder ‘Eventyreren’

Over mit spejl på badeværelset må den elegante LIILA væglampe designet af Sofie Refer for NUURA gerne hænge, den er så smuk.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply