Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Mission succeeded – Tjek hvilke stole vi valgte

Sponsoreret

SPISEBORDSSTOLE
#2

Husker du, at vi ledte efter spisebordsstole som passede perfekt til de to vi havde købt i forvejen? (se dem i mit tidligere indlæg her) Nå men det viser sig alligevel at være lidt sværere end jeg havde regnet med at finde stole, der skal passe til det ene og det andet, falde i begge vores smag og vigtigst af alt være gode at sidde i.

Gesture Chair fra Warm Nordic fik jeg lov til at låne fire af med hjem på prøve i forbindelse med, at jeg også skulle bruge dem i et pressearrangement her hjemme. De blendede simpelthen så flot ind, et perfekt match til vores elskede Lassen Chair. Gesture Chair har smukke ikoniske armlæn som gør stolen ekstra bekvemmelig at side i, og giver den et lækkert udtryk, som kun en dygtig designer kan skabe.

–Og hvem er så den dygtige designer bag, tænker du nok, og det skal jeg fortæller dig. Den klassiske Gesture stol er oprindeligt designet i 1957 af arkitekt Hans Olsen, dengang var den kendt som Model 107. Den er designet i mange forskellige træsorter, og det er virkelig sjovt at se, hvor meget netop valg af farver og materiale giver stolen vidt forskellige udtryk… se selv her

Vi er rigtig glade for, at det netop blev denne stol, den er så perfekt i spisestuen, den passer til dens omgivelser og den er rigtig god at sidde i. Modellen vi har valgt er ikke polstret,  men man kan altså få den polstret og der er den også rigtig flot.

Hos os vil den fungere som spisebordsstol og blive brugt dagligt, men man kan nu altså også slippe vældig fint afsted med at bruge den som kontorstol. Gesture Chair er så skulpturel og unik i sit formsprog, at den er lige så smuk alene, som den er i en gruppe, både med andre stole eller en samling af sin egen slags.

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply