Produkt og design (Interior design)

12 smukke ideer til sommerborddækningen

 

 

For en uges tid siden havde jeg fornøjelsen af at blive inviteret til en event på Herkules Pavillonen i Kongens Havne. Bag invitationen stod Anna, som er indehaver af butikken Hill Street. Hill Street er en webshop med et fantastisk lækkert sortiment af interiør, service m.m. til boligen. Temaet for denne event var borddækning og her har Hill Street et stort og ganske smukt sortiment. – Og ja, så er det jo ved at være sommer og så er der tradition for lidt flere hyggelige sammenkomster.

Til det sommerlige event havde Anna fra Hill Street inviteret blomsterdekoratør Lars Jon. Lars Jon står bag flere smukke bøger som guider dig til smukke buketter og kranse. Han gav os en vejledning i, hvordan vi kunne skabe smukke buketter ganske enkelt. Formålet med denne hyggelige event/middag var, at vi der var inviteret, skulle dække op til vores egen kuvert. Lars Jon havde medbragt masser af grene og blomster og Anna havde en masse flot service i forskellige farver fra Serax, det smukkeste bestik fra Cutipol og glas fra bl.a. Louise Roe, så vi havde altså alle muligheder for at skabe et smukt bord. Efter vi alle havde været kreative, blev vores kuverter placeret side om side omkring det lange bord, og så fik vi serveret en fantastisk middag af Herkules Pavillonen.
Her skal du få at se 12 smukke kuverter kreeret af bloggere, jounalister og influencere.

 

Det er sjovt og ret så inspirerende at se så mange forskellige bud på opdækninger ikk? Hvis du har set noget, du er blevet forelsket i, så kan du finde det hele hos Hill Street lige her

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply