Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Den vildeste sofa

På messen i Stockholm for nylig, så jeg denne vilde sofa fra danske Hanvärk. En kæmpe sofa i velour med super lækker siddekomfort… jeg prøvede den! Sofaen er en modul-sofa, så der er utallige muligheder, men jeg er vild med størrelsen på denne opsætning, og så er det en fed detalje, at der er et bord i sofaen!

Det er de færreste, der har plads til denne kaliber af en sofa, men så bestemmer du da bare selv størrelsen, du kan jo gå ned på en tre’er eller en to’er!

Den vildeste sofa
Artikel
Den vildeste sofa
Beskrivelse
På messen i Stockholm for nylig, så jeg denne vilde sofa fra danske Hanvärk. En kæmpe sofa i velour med super lækker siddekomfort... jeg prøvede den!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply