RUM OG INDRETNING

Forandring… sådan gør du!

Reklame

 

S T E M N I N G S F U L D E
R U M

I  samarbejde med Beckers sætter jeg fokus på, hvor let det er at forandre sit hjem med maling. Jeg har ændret mine og andres rum omkring 1000 gange i mit liv tror jeg, og maling er bare det aller stærkeste og mest simple middel til forandring. Farvede vægge giver et kæmpe løft, en markant forandring og med de rette farver kan man skabe nogle helt utrolige resultater.

Jeg ligger pt i flytterod, det er et helvede synes jeg, men det bliver så godt og jeg kan ikke vente med at vise jer den smukke nye lejlighed. Vi stod med tre stuer ensuite, de smukkeste stuer jeg nogensinde har set, med helt afsindig smuk stuk, de flotteste sildebensparket gulve og gamle flotte døre og karme. Alt var fuldstændig nyistandsat og nymalet. Her er over tre meter til loftet og alle vægge var malet hvide, super flot og lyst. Jeg drømte om farvede vægge, og selvom de fleste havde en holdning til, at rummene var så flotte hvide, og hvorfor i al verden skulle vi male igen, når nu der var helt nymalet – ja så drømte jeg om tre grå stuer i rap, hvor der kun var et par toners forskel i nuancerne, og min kæreste var med på ideen. ( du kan se stuerne her, før og efter maling, her får du også Beckers farvekoder på begge grå nuancer)

Jeg var mega nervøs, jeg som ellers altid er så stilsikker, og ved hvordan det hele skal spille, og rådgiver andre omkring det hver dag… jeg var hunderæd. Heldigvis blev det så utrolig smukt! Maling er fortryllende og den magiske effekt den har haft på de tre rum er helt utrolig. Alle små finesser i stukken, dørkarmene og de mange andre detaljer i lejligheden er meget mere fremhævede. Stemningen er rar, hyggelig og smuk, vi elsker at være i disse grå rum

Jeg har anvendt Beckers maling de sidste mange år, den fungerer så godt, rækker langt, har en super dækkeevne og så er den svanemærket. Disse dage lancerer Beckers et nyt produkt MOOD. MOOD er en maling hvor der er skruet gevaldigt ned for det blanke, faktisk er MOOD væg- og loftmaling supermat, hvor MOOD Professional Finish er en halvblank maling til døre, paneler, karme og metaloverflader indendørs. MOOD Velvet Color er ultra mat og efterlader dig med vægge som næsten ligner fløjl.

 

Mat maling gør noget helt unikt ved farver. Farver med mat finish får et meget dybere og mættet udtryk. Sollys gennem vinduet på en mat malet væg er en udsøgt fornøjelse, den bliver nemlig så fin og blød at se på, det er ren poesi. Jeg er stor fortaler og fan af farvede matte vægge, de kan bare noget helt særligt.

Gør noget… – og gør det anderledes

Måske er du ikke meget for at male en her væg, men har stadig lyst til forandring og lege lidt med en farvet malerpensel. Her skal du få 3 skønne idéer fra Beckers der giver dig tips til, hvordan du meget sparsomt og diskret kan skabe forandring i din bolig på en anderledes måde…

Mal vinduekarmen i en farve og lad de øvrige vægge stå hvide. Denne lille bitte detalje giver meget mere end du tror. Maling: Mood Velvet Color, farve: ‘Midsommarnatt 756’

Radiatorer er bare grimme og i vejen, men også uundværlige. I stedet for at prøve at ignorere den, så giv den en fed kontrastfarve til væggen. Når du inddrager den på denne måde fremhæver du den og den fremstår nærmest som en slags kunstinstallation ikk? Væggen er malet med Mood Velvet, farve: ‘Anis 681’ og radiatoren malet med Mood Professional Finish, farve: ‘Skilla 779’

En lille sjov og overraskende detalje der viser, at du har mod på at gå mod strømmen på trods af, at alle dine rum er hvide. Tjek den skønne detalje med de grønne kanter på døren. De ses kun når døren er åben, og skjules helt når dørene lukkes. Mood Professional Finish, farve: ‘Aloe Vera 826.’

I forbindelse med den nye produktserie MOOD, lancerer Beckers 18 skønne farver i et smukt farvkort som du kan finde lige her. I farvekortet finder du 18 lækre farver, hvoraf 10 af dem er helt nye. Farvekoderne på de øvrige billeder i indlægget her finder du også i de flotte nyt farvkort – Du får lige linket igen: Beckers Farvekort findes her

Håber du har fået mod på at give den gas med den matte maling i lækre farver, du bliver så glad for det og husk nu… Det er bare maling, det kan gøres om igen ret let. God fornøjelse

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria urbansky
  april 14, 2018 at 16:08

  Hej,
  Kan du give mig farvekoden på den grå Ikea seng med tremmer i det ene hjørne 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 23, 2018 at 09:12

   Hej Maria

   Det kan du tro, det er Beckers maling og den hedder ‘Harmoni 859’

   KH. Malene

Leave a Reply