Uncategorized

Den nye lejlighed

Der går lidt længe mellem mine blogindlæg pt, og det beklager jeg, jeg plejer jo at blogge hver dag. Sagen er den, at jeg jo er ved at flytte og med et fuldtidsjob ved siden af, samt børn ja så har jeg simpelthen ikke haft tid. At flytte fra et hjem man har boet i i 14 år er ikke helt let. Hold nu op hvor får man samlet meget, i kælder og på kvist! Det er hårdt, som i benhårdt fysisk, men også mentalt. Jeg glæder mig utrolig meget til at starte et nyt kapitel sammen med mine unger og min kæreste, men derfor er der naturligvis en masse historie, som man følelsesmæssigt skal sige farvel til.

Huset jeg har boet i i 14 år, faldt jeg for, ved første øjekast, og jeg har elsket hver dag her lige siden. Mine børn er vokset op bag disse vægge, og her er stadig væk det der mærke i stuen på panelet efter min søns gåvogn og det lille lilla hjerte på gulvet som min datter tegnede, da hun var ganske lille. Her er mange fine minder, mange juleaftner, sommerfester, julefrokoster, børnefødselsdage… og ja bare den helt almindelige “leverpostejs-hverdag” som pludselig står frisk i hukommelsen. Lidt vemodigt er det da, men det er også dejligt og spændende at tænke på vores nye liv på Frederiksberg. Jeg glæder mig ufattelig meget til at få en hverdag der, at komme tilbage til byen og indrette et skønt hjem sammen med børn og kæreste. Vores nye rammer er fuldstændig fantastiske og for en indretningsnørd som jeg, får jeg altså den mest fantastiske legeplads. Jeg lever jo af at style, indrette, instagramme og blogge, og det bliver vidunderligt at gøre fra disse rum.

Her skal du få et sneak peek indenfor i de tomme stuer (vi flytter først ind i weekenden)

Der er så mange smukke detaljer, særligt lofterne, gulvene og dørkarmene er fantastiske, og det hele træder så smukt frem efter vi har malet det hele.

Jeg har valgt at male de to første stuer samme grå farve og den bagerste stue er malet nogle nuancer mørkere. Det har jeg valgt, fordi jeg gerne vil skabe lidt liv og lidt poetisk stemning. Desuden er der høje paneler i den bagerste stue, så den kunne godt bære at få lidt mørkere vægge.

Farvekoderne får du her: første to stuer: S 2502-B, bagerste stue (den med de høje paneler): S 3502-b. Jeg har valgt den matteste, mener den hedder glans 4 og malingen, ‘Elegance’ maling fra Beckers, fordi den er svanemærket.

Jeg glæder mig meget til at vise jer meget mere når vi er færdige.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  CharlotteR
  marts 21, 2018 at 08:48

  Waauuuh, det ser flot ud.
  Glæder mig til at følge indretningen af dit/ jeres nye hje.
  Hvordan i alverden er du “faldet” over sådan en guldgrube af en lejlighed?
  Sådan en hænger ikke just på træerne…

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 21, 2018 at 19:13

   Mange Tak Charlotte, ja jeg niver sgu også mig selv i armen over hvor heldige vi har været:-)

Leave a Reply