RUM OG INDRETNING

Sådan ændrer du let udtrykket i et rum markant!

 

Det er utroligt hvor lidt der skal, hvis man gerne vil ændre sit rum markant, enten fordi man trænger til fornyelse eller blot ønsker mere hygge og personlighed. Tapet er så stærkt og værdifuldt et værktøj til fornyelse og personlighed, maling kan også gøre det, bare det at give sine væg eller blot en af sine vægge en farve kan skabe ro, balance, hygge og en kæmpe forandring. I dag vil jeg egentlig gerne dokumentere den påstand ved at vise dig et rum, der er helt ens indrettet men med hver sit tapet, så du kan se den store forskel.

Herover ses en entre i tre helt forskellige udtryk. Den første lys og let, måske ikke så personlig, hvor den sidste med det blå og blomstrede tapet, for mig skaber den største personlighed og ro, og det er på trods af, at tapetet på det billede er det “vildeste”.

På børneværelset herover ses det igen ret tydeligt, hvor stor en effekt både valg af farve og mønster betyder. Alle er forskellige, du kan måske bedst lide det i midten, hvor det første virker mest rart hos mig, og det sidste billede virker mega hyggeligt. Kæmpe forandring og kæmpe stor personlighed rummene lige pludselig får ikk?. Den effekt tapeter giver er nyttige, jeg er vild med det. Prøv det selv, særligt til dig der bor i nybyggeri, her ved jeg, at mange kæmper med at få hygge og sjæl ind i de nye hjem, og der kan tapet altså hjælpe en del.

 

Tapeterne jeg har brugt i indlægget her kommer fra Borås Tapeter

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply