Jul (X-mas)

Alternativ advent…

Sponsoreret

A D V E N T
2017

 

I år skal min adventskrans ikke være en decideret krans, så jeg leger mig frem med forskellige alternativer. Advent er jo blot en nedtælling til jul, og den kræver 4 lys… that’s it! Jeg har samlet smukke stager fra Lyngby Porcelæn og den fjerde stage er Little Josef som har fulgt mig i så mange år. Josef skal give lidt kant til de smukke Rhombe stager og T’sé stagen. Det vil sige at jeg har samlet alle mine yndlingsstager i en gruppe og det kunne da egentlig godt gå hen og blive min advent i år…

Rohmbestagen fås både som fyrfadsstage og som alm. stage og T’se kan vendes og bruges som vase. De kan købes her

Hvordan bliver din advent i år? er det en krans, en stationær stage eller laver du også en alternativ stage?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sofie Laursen
  december 6, 2017 at 20:54

  Super god idé! Nogle gange er det også virkelig et projekt at skulle kæmpemed ler og gran. Er virkelig vild med det lille hoved, ved du hvor det kan købes? 🙂
  Hilsen Sofie
  Kig gerne forbi min boligblog: http://www.drømmely.dk

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 6, 2017 at 23:01

   Hej Sofie
   Hovedet købte jeg for en del år siden i HAY, jeg tror nu stadig det kan købes:-) Det får altid en krans på hovedet til jul:-) Jeg kigger forbi din blog

   Glædelig jul

Leave a Reply