Alternativ advent…

Sponsoreret

A D V E N T
2017

 

I år skal min adventskrans ikke være en decideret krans, så jeg leger mig frem med forskellige alternativer. Advent er jo blot en nedtælling til jul, og den kræver 4 lys… that’s it! Jeg har samlet smukke stager fra Lyngby Porcelæn og den fjerde stage er Little Josef som har fulgt mig i så mange år. Josef skal give lidt kant til de smukke Rhombe stager og T’sé stagen. Det vil sige at jeg har samlet alle mine yndlingsstager i en gruppe og det kunne da egentlig godt gå hen og blive min advent i år…

Rohmbestagen fås både som fyrfadsstage og som alm. stage og T’se kan vendes og bruges som vase. De kan købes her

Hvordan bliver din advent i år? er det en krans, en stationær stage eller laver du også en alternativ stage?

2 Comment

 1. Super god idé! Nogle gange er det også virkelig et projekt at skulle kæmpemed ler og gran. Er virkelig vild med det lille hoved, ved du hvor det kan købes? :)
  Hilsen Sofie
  Kig gerne forbi min boligblog: http://www.drømmely.dk

  • Hej Sofie
   Hovedet købte jeg for en del år siden i HAY, jeg tror nu stadig det kan købes:-) Det får altid en krans på hovedet til jul:-) Jeg kigger forbi din blog

   Glædelig jul

Leave a Comment

Email (will not be published)