Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Nyhed fra Kähler – Et smukt modspil til Hammershøi

Sponsoreret

H A M M E R S H Ø I
i glas…

Smuk bordækning med Kählers Hammershøi stel i glas. Her ses tallerkner og glas i indigo blå dækket på hvidt marmorbord

Da Kähler i 2015 lancerede Hammershøi stellet lavede jeg et samarbejde med Kähler, fordi jeg var vild med det smukke tidløse stel og gerne ville prøve at dække op med det til hverdag og fest. Mit tidligere indlæg kan du se her.

Dækket bord. Smukke blå glas tallerkner fra Kähler placeret på hvidt marmorbord med levende lys og buketter af olivengrene

Det dejlige ved det her stel er, at det er så taknemmeligt at dække op med. Stellet shiner så smukt i sig selv, man behøver ikke at tænke over, at fylde på med pynt. Hammershøi tager fint en hovedrolle og er så dekorativt, at elegancen kommer helt af sig selv. Bemærk, hvor lækker stemningen bliver, når de levende lys får lov at spille med glassets farve og riller.

Nu lancerer Kähler endnu en add-on til Hammershøi stellet. Det bliver til to størrelser tallerkener i glas, som kan fås i flg. farver: indigoblå, røgfarvet, mosgrøn og selvfølgelig en helt klar. Til de nye tallerkner lanceres også drikkeglas i samme farver. Traditionen tro skal jeg da også lige lege lidt med de nye tallerkner, og jeg har valgt at det skulle være den indigoblå, som du kan se på alle mine billeder i indlægget her.

Bordet er dækket til fest med Kählers Hammershøi glas tallerkner i blå. Franske cafestole danner en stemningsfuld ramme og fine olivengrene pynter på bordet i stuen.

Der er virkelig sket meget med denne serie siden 2015, der er nemlig kommet mange fine produkter til. Der er leget med flere materialer end porcelæn gennem årene, bl.a. træ, metaller og glas. Alle materialer som giver et fint modspil til det klassiske stel.

Bordedækning i stue med grå vægge. Bordet med marmorplade er dækket med blå glas og glastallerkner i Hammershøiserien fra Kähler Design. Levende lys og smukke olivengrene sætter en skøn stemning

Hammershøi kollektionen er designet af Hans-Christian Bauer stærkt inspireret af Svend Hammershøis originale værker, skabt på Kählers værksted tilbage i starten af 1900-tallet. Jeg har mødt Hans-Christian flere gange og jeg bliver så glad, når jeg hører ham fortælle mig om nyhederne og arbejdet med Hammershøi, fordi jeg kan mærker, hvor mange tanker og hvor meget passion han lægger i hvert et design. Der er nemlig mange overvejelser, der går gennem Hans-Christians designproces, overvejelser om både silhuet, funktionalitet og farver, fordi det hele skal spille sammen med de ikoniske riller og kunne samles i en komplet kollektion, samtidig med at det skal bevare sin høje kvalitet.

Her ses en opdækning oppe fra med Kählers hammershøi stel mikset i porclæn og blå glas  på en hvid marmorplade. meget elegant!

Hammershøis nye glas tallerkner er altså også utrolig smukke mikset med det hvide stel lag på lag.

På ganske få år er Hammershøi blevet en klar favorit både i ind- og udland, og det er den altså også hos mig. Jeg bruger Hammershøi hver dag, om det er til morgenbrødet, risengrøden, middagsmaden eller festmåltidet – den passer til det hele.

Morgenbakke på sengen. Sort bakke med blå glastallerken med spejlæg, sat i en hvid dyne med et magasin ved siden af og et par briller.

En morgenbakke på sengen og varm kaffe i det smukke glas, de kan nemlig tåle både koldt og varmt.

Hammershøi-nyhederne kan købes her og hos Kählers forhandlere i hele landet.

Produktinfo

De nye glasdesigns i Hammershøi-serien fås i farverne klar, smoke, indigo og grøn. Glasset rummer 33 cl, måler 12 cm i højden og 8 cm i diameter og koster DKK 149,95 for en pakke á to stk. I serien fås også to glastallerkner – den mindste måler 17 cm i diameter

til DKK 129,95, mens den større måler 22 cm i diameter til DKK 199,95. Alle priser er vejledende udsalgspriser.

GemGem

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply