Borddækning INTERIØR Konkurrencer Uncategorized

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Kählers nyhed Hammershøi er endelig kommet i butikkerne, og jeg har i samarbejde med Kähler fået lov til at give en af mine læsere en god portion af det smukke stel – Læs mere sidst i indlægget.

Hammershøi er et smuk tidløst stel, der egner sig perfekt til både hverdag og fest. Det er let at “dresse” op og ned, præcis som den lille sorte base-kjole i skabet, bær den med et par fede sneakers til hverdag og skift over til stiletter når du skal videre til middag – Sådan kan du også gøre med Hammershøi, du udskifter bare kjole med service og sko med dug og servietter:-)

Jeg har dækket bord for Kähler – både festlige borde, hverdagsborde og kaffebord. Lad dig inspirere af mine bordækninger her

 

Hvid poesi – Middagsselskab

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away) Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away) Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away) Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Frokost i kolonihaven

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Fint skal det være

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away) Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away) Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Kaffe- og kagebord

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Til hverdag

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)


 

GIVE AWAY – Konkurrencen er afviklet og der er fundet en vinder

Nu er det din tur! Læg en kommentar i feltet herunder. Fortæl kort om, hvordan du ville dække op med Hammershøi i kommentarfeltet.
Vi trækker lod Onsdag den 27/5 2015 – Vinderen bliver offentliggjort på torsdag.

Du kan vinde:

4 x kagetallerkner
4 x frokosttallerkner
4 x middagstallerkner
4 x små dybe tallerkner
4 x skåle i valgfri farve
4 x kopper i valgfri farve

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)

Vil du vide mere om Hammerhøi’s historie og design kan du læse mit tidligere indlæg her

GemGem

GemGem

GemGem

Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)
Artikel
Borddækning med Hammershøi fra Kahler (Give Away)
Beskrivelse
Kählers nyhed Hammershøi er endelig kommet i butikkerne, og jeg har i samarbejde med Kähler fået lov til at give en af mine læsere en
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

127 Comments

 • Reply
  Hejdi Michelle Hansen
  maj 24, 2015 at 10:21

  Jeg tror jeg vil dække op til en rigtig lækker sommer bruns. Jeg er til det enkle, bordet skal nok bare pyntes med nogle fine sevietter og nogle af haves sommerblomster ☺️

 • Reply
  Maria
  maj 24, 2015 at 10:23

  jeg ville dække op på det gamle bord arvet fra farmor og farfar…det fine bord som i gamle dage stod på et hotel i byen. Bordet skulle i klædes mormors gamle rosa dug, og bestikket skulle være arvesølvet med mors initialer indgraveret. Min fars foto skulle være placeret midt på bordet – fra hans tid som MP’er…Så flot ung stolt mand i sin uniform! Og rundt om bordet alle mine venner – min nye familie ?

 • Reply
  Marianne Bernhard
  maj 24, 2015 at 10:36

  Jeg ville dække op på mit rustikke bord i sommerhuset med strandskeller og sand på midten.Aksene fra marehalmen ville jeg stikke ned i groft sejlgarn bundet om hvide groftvævede mundservietter. De små skåle ville jeg måske sætte i sandet midt på bordet med lys eller måske hvide hybenroser. Med udsigt over vesterhavet , klitter og høj solskin ville det være perfekt.

 • Reply
  Maria Seidelin
  maj 24, 2015 at 10:37

  Jeg elsker det enkle – så det ville blive med nogle enkle servietter og nepeta fra haven <3

  Muligvis suppleret med nogle af de smukke skaller min søn slæber med hjem fra vores daglige tur på stranden <3

 • Reply
  Mette Agerskov Petersen
  maj 24, 2015 at 10:43

  Jeg ville nok dække op lidt efter stilen på dine ‘fint skal det være’- billeder, da jeg er vild med de lidt mørkere grå nuancer, men måske gøre det lidt mindre højtideligt ved at placere det på et rå lyst plankebord, så looket bliver meget i den nordiske stil. Det synes jeg ville passe rigtig flot til stellet.

 • Reply
  Anne-Katrine Thorning
  maj 24, 2015 at 10:52

  Jeg ville dække op med Hammershøistellet til fødselsdagskagebord på vores Mandalay-havebord i haven. Der skal pyntes med blomster fra bedene, flagguirlander og hvide stofservietter. Enkelt og ren sommeridyl.

 • Reply
  Mette Glerup Kristensen
  maj 24, 2015 at 10:58

  Stor begejstring for det fine, fine stel! <3
  Jeg ville gå efter en opdækning a la 'Hvid poesi' – blot uden dugen, istedet direkte på vores skønne langbord. Tilsat smukke blomster fra haven i en stor skøn buket og mindre buketter imellem kuverterne .

 • Reply
  Kirsten Brich
  maj 24, 2015 at 10:58

  En helt almindelig hverdagsaften, hvor der var en lille ting at fejre, vil jeg lægge en midnatsblå dug på bordet og finde nogle servietter, der passer i farven. Så ville jeg stjæle et par blomster ude fra min have og sætte dem i en lille glasvase og sætte nogle bloklys på kagetallerner eller i skåle. Hyggeligt. Hverdag. Og alligevel lidt særligt 🙂

 • Reply
  Helle Søholm
  maj 24, 2015 at 11:05

  Først, wow en lækker give-away!!! Jeg er også helt vild med Hammershøi serien! Jeg elsker dens tidløse look, der kan være basis for alle mulig former for opdækning.

  Jeg ville dække et enkelt og lidt rustik tapas bord. Jeg ville bruge de fine skåle til olivien, hvidløg, radiser og andet lækkert nips. Jeg ville have en enkelt tallerken med kniv og et rødvinsglas. Pynten skulle bestå af en masse levende lys og et par enkelte afskårne blomster i vase. På midten ville jeg sætte vores store træ skærebræt med forskellige pølser og oste.

 • Reply
  Kirsten
  maj 24, 2015 at 11:06

  På en hverdagsaften, hvor der var en lille ting at fejre, vil jeg lægge en midnatsblå dug på. Jeg finder nogle servietter, der passer i farven og ‘stjæler’ lidt blomster fra min have, som jeg sætter i en glasvase. Et par bloklys sættes på kagetallerkener eller i de små skåle og så er en almindelig hverdagsaften pludselig lidt hyggeligere og lidt mere festlig.

 • Reply
  Reza Ismaili
  maj 24, 2015 at 11:16

  Jeg vil bede min hustru om, at dække op. Fordi hun er bare den bedste til det i vores familie.
  Hun kan godt lide, at dække op enkelt og ikke meget rodde på spisebordet. 🙂

 • Reply
  Helen Husted
  maj 24, 2015 at 11:34

  Det hele er bare smukt!
  Stellet egner sig til hverdag og fest!
  Jeg vil elske at kombinere det på kryds og tværs!
  ?☺️

 • Reply
  Marlene Høj
  maj 24, 2015 at 11:36

  Stellet er så smukt at jeg bare vil dække op ved vores spisebord uden dug, så det smukke træ træder frem, en serviet med sort hvid tryk af en ulv og et par blomster fra haven i en lille vase.
  Hammershøi er så fint i sig selv 🙂

 • Reply
  Tuttifruttimedettvist.blogspot.com
  maj 24, 2015 at 11:56

  Stellet er bare SÅ smukt og tidløst, og for mig er hvide tallerkener bare det smukkeste at dække op med.
  Jeg ville dække op til en intim middag for to, eller bruge dele af stellet til barnedåb i næste måned. :o)

 • Reply
  Camilla Winkel
  maj 24, 2015 at 12:02

  Kære Malene

  Ville vist ikke kunne trumfe din smukke opdækning, men tror stellet ville se smukt ud på mit runde hvide spisebord med sorte dækservietter som kontrast, nogen fine marimekko servietter i sort/hvid og syrener fra haven midt på bordet:)

 • Reply
  Nanna
  maj 24, 2015 at 12:13

  Jeg ville dække op helt klassisk som til suppe-steg og is fester 🙂 stellet gør sig så godt, at det ville kombinere det tidsløse og moderne på én gang!!

 • Reply
  Gitte Manskov Hersom
  maj 24, 2015 at 12:14

  Jeg vil bruge stellet sammen med min marmor-dug og kobber dækkeservietter – simpelt men lækkert.

 • Reply
  Amanda H.
  maj 24, 2015 at 12:33

  jeg ville dække op til en lækker brunch og så invitere mine veninder forbi 🙂

 • Reply
  Stephanie
  maj 24, 2015 at 12:49

  Jeg vil style stellet romatisk, med guldbestik og store lyserøde pæoner på bordet…

 • Reply
  Lena Thers
  maj 24, 2015 at 12:52

  Så smukt et stel! Vi er lige startet på at renovere en gammel murermestervilla omgivet af længer med stråtag! Banket gulvet op og revet ned helt ind til skallen! Midt i alt støvet og det uperfekte ville jeg dække det fineste bord til min mand og jeg! Sætte stearinlys overalt, piano på en højtaler, afsætte børnene og bestille mad udefra! Så kunne vi sidde der i fint tøj ved et fint dækket bord og fejre kærligheden lidt blandt alt praktikken!

 • Reply
  Birthe Rostgaard Nygaard
  maj 24, 2015 at 12:53

  Suk hjerte. Det stel er bare så smukt og enkelt. ❤️
  Var det mit, ville jeg lægge en hvid dug, arvet efter min mormor på Piet Heinbordet. Da dugen ganske få steder har nogle få små pletter, som er forsøgt fjernet, lægger jeg altid en spindelvævs tynd beigefarvede dug med et diskret gammeldags mønster ovenpå. Det er altid flot og enkelt.
  Kunne også godt finde på, at dugen ikke er så fint strøget. Det gør det lidt råt og romantisk. Dertil en samling små glasvaser med en enkelt blomst i hver. Det skulle være hvide og limefarvede blomster fra “Blomsterkrukken.” Det vildeste ville være fra haven, lidt lange tofarvede efeu som det grønne indslag.
  Hvide stofservietter ved særlige lejligheder. Ellers store hvide middagsservietter i papir.
  Mulighederne er mange til sådan et stel, som pynter på ethvert bord,

  Glædelig pinse fra
  Birthe Rostgaard Nygaard

 • Reply
  Minela
  maj 24, 2015 at 13:39

  Det er virkelig en skøn give-away som jeg håber, jeg vinder da jeg skal flytte til sommer, så det ville være en kæmpe hjælp 🙂

  Jeg ville gå efter opdækning a la “hvid poesi” eller “fint skal det være” da jeg elsker det enkle og fine.

 • Reply
  Luise H.
  maj 24, 2015 at 13:39

  Det vil egne sig perfekt til et sommerbord med syrener og hyldeblomster – og meget gerne på mit sortbejdsede bord. Og så skal der serveres fjordrejer og perlende champagne i glas <3

 • Reply
  pia sroka
  maj 24, 2015 at 13:57

  Jeg vil dække det op med mine fine glas fra holmgaard, har ikke noget fint stel som passer til. 🙂

 • Reply
  Lone Larsen
  maj 24, 2015 at 14:07

  Jeg ville bruge det både til hverdag og fest 🙂
  Det er så enkelt og så smuk…….ville nok bruge hvidt til fest, med en lækker dug og masser af vildeblomster og levende lys……… og så gerne blandede farver i hverdagen 🙂

 • Reply
  Lisbeth Glud
  maj 24, 2015 at 14:34

  Jeg er netop begyndt at samle på det smukke og tidløse Hammershøi stel; blev så forelsket at jeg bare MÅTTE 😀
  Derfor vil jeg naturligvis bruge det til både hverdag og fest.
  Kunne tænke mig at dække op til en god middag med en lys, blå dug for at give kontrast til de hvide tallerkener og så bruge skåle og kopper i hvide, grå og blå nuancer.
  Vinglassene fra Spiegelau vil stå sig godt sammen med Hammershøi.
  Viftefoldede servietter i passende blå nuance.
  Bordet skal pyntes med blomster i små Omaggio vaser.
  En fantastisk dejlig giveaway som virkelig vil sætte gang i min nye samling – dersom jeg skulle være heldig. Krydser fingre og håber.

 • Reply
  Henning Pedersen
  maj 24, 2015 at 14:41

  Det dejlige stel skal bruges til både hverdag og fest; kunne tænke mig at dække op til en uhøjtidelig brunch på terrassen med en festlig dug, mixe de farvede skåle og kopper og så lade de omgivende blomster udgøre dekorationen. På en kølig dag vil jeg tænde op i biopejsen.

 • Reply
  Christina kolding
  maj 24, 2015 at 15:25

  Vi har en vin i udestuen og en masse planter. Sort malet træmøbler. Jeg forstiller mig en lun sommeraften i udestuen med en god gang forskelligt tapas lignende mad fra grillen serveret på dette fine service. Med lysegrå stofservietter. Og så de bedste venner til at nyde maden og omgivelserne.. Og det smukke service

 • Reply
  Anne Marie
  maj 24, 2015 at 15:39

  Jeg ville helt klart dække op i haven til sommerens grillfester!

 • Reply
  Pernille S.
  maj 24, 2015 at 15:48

  Din opdækninger er så smukke. Det ville jeg klart lade mig inspirere af.
  Dette er vores første sommer med have, og selvom det er verdens mindste have, så er der både blomster og bær. Det ville jeg bruge i min borddækning, på havebordet, hvor min fine nye lyseblå dug, skulle danne baggrund for det smukke Hammershøi stel og mørkerøde klaser af ribs fra haven ville danne kontrast til alt det lyse. Og så skulle der kage på bordet; jordbærtærte, pavlova og en skål med friske bær.
  Jeg kan godt lide det enkelt, og det er Hammershøi stellet jo helt perfekt til.

 • Reply
  Maria Louise Rossen
  maj 24, 2015 at 15:49

  Jeg ville mikse det fine Hammershoy stel med megamussel og servere vand i whiskey-glas pyntet med lime og citronmelisse. En stor buket hortensiaer på bordet – og så er der klar til en hyggelig og afslappet sommer-frokost med gode venner 🙂

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  maj 24, 2015 at 15:59

  Jeg vil dække vores sorte spisebord med det fine stel og messingbestik. stofservietter naturligvis også i sort foldet pænt og sat på tallerkenen

 • Reply
  Signe Ebbesen
  maj 24, 2015 at 16:44

  Sommeropdækning på terrassen, med masser af blomster og grønt til både sommerfrokost, grill og den lette sommermiddag. Efterår inde med en mørk dug,masser af levende lys og buket af grene og efterårsblade til snurremad og vildt. På en hverdag af og til – for at gøre den lidt festligere. Tror jeg….

 • Reply
  Gitte Visby
  maj 24, 2015 at 17:02

  Det er SÅ flot det stel og står allerede højt på min ønskeseddel! Jeg ville elske at dække op med dette for gode venner i vores -forhåbentligt snart- nye hus 🙂

 • Reply
  Trine Lykke Hansen
  maj 24, 2015 at 17:03

  Hvordan mon det vil se ud i kombination med det matte Blå Riflet fra Royal Cph? Og den mørkeblå Drops dug fra Georg Jensen? Og mørkegrønne glas? Jeg tror det blanke hvide stel virkelig vil lyse op og skinne! Simpelt og smukt ?

 • Reply
  Kristina Vinkler Larsen
  maj 24, 2015 at 17:32

  Der skal dækkes op i spisestuen med hvid dug og det skønne stel. Jeg ville pynte med fine blomster fra haven i mine miniature kahler vaser <3

 • Reply
  Mille L
  maj 24, 2015 at 17:55

  jeg vile dække op med stellet til det fineste kagebord i gårdhaven 🙂

 • Reply
  Anja F
  maj 24, 2015 at 17:57

  Jeg ville dække op med grå dug og hvide blomster

 • Reply
  katrine søgaard
  maj 24, 2015 at 18:04

  jeg ville dække op til sankt hans aften i min mormors udestue, så vi kan få kaffe og kage efter bål og sang. Kh katrine

 • Reply
  Anne-Beth Krengelund
  maj 24, 2015 at 18:05

  Hej – jeg sidder og forestiller mig et “Englebord” – hvidt i hvidt – med to Le Klint lamper hængende over bordet og det smukke hvide Hammerhøi stel – servietter flottet som kanten på stellet og engler pynter borden – meget fint og enkelt – messing bestik giver det lidt glød sammen med lidt fyrfad – tænker vinter og jul.

 • Reply
  Line Es
  maj 24, 2015 at 18:06

  Der er grundlag for at servere en lækker italiensk inspireret middag, hvor mit bords rustikke bjælker vil kunne komplimentere de flotte linjer i stellet! -lidt ala det du faktisk selv har vist!

 • Reply
  Chalotte Kruse
  maj 24, 2015 at 18:41

  Elsker det stel! 🙂 jeg ville bruge det ved alle mulige lejligheder, fordi det er så smukt! 🙂 Både til hverdag og til fest. 🙂

 • Reply
  Miatilda A.
  maj 24, 2015 at 19:01

  Åhr.. det er smukt. Jeg ville dække op til hver dag – hvidt, med friske blomster..
  Miatilda A

 • Reply
  Jane Rønsted Tvede
  maj 24, 2015 at 19:37

  det er så smukt og vil elske at eje det og dække op hver dag med det <3 det kan anvendes til enhver lejlighed <3 klassisk og enkelt samt stilfuld <3 <3

 • Reply
  Patricia Achen
  maj 24, 2015 at 19:48

  Til hverdag ville tallerkenerne stå flot til vores sorte, rå spisebord, måske med vores Georg Jensen Copenhagen bestik til. Nogle rustikke fade med varm mad og ditto skåle med salat og vores menu salt og pebersæt i lys og mørk grå.

  Til festlige lejligheder en dug i en støvet nuance (evt blå, rosa eller grøn?) med matchende farve servietter til, stilrene, store vinglas og samme bestik som før. Hvide vaser med enten stilke fra haven eller vilde blomster fra vejkanten og et par smukke stearinlys i enkle holdere.

 • Reply
  Lina Skjelborg Hansen
  maj 24, 2015 at 20:01

  Er SÅ vild med dette stel… Jeg vil dække op til tøserne i mit nye orangeri (leveres i næste uge) vi skal have tapas og Black Tower vin… Og bagefter komme Fifty Shades of Grey spillet på bordet ?

 • Reply
  Julia Lillienthal
  maj 24, 2015 at 20:08

  Da jeg første gang så tallerkenerne tænkte jeg “paptallerkener”, og jeg er vild med referencen! Derfor ville jeg dække op til picnic og hylde den sammenligning 🙂

 • Reply
  Tina J.
  maj 24, 2015 at 20:31

  Ville nok bruge min fine hvide Georg Jensen dug og det arvede sølvbestik sammen med stellet, for at det ikke bliver for gammeldags, ville jeg købe farvestrålende lys, servietter og blomster. Men til hverdag ville stellet være fint nok i sig selv uden “pynt”

 • Reply
  Louise oest
  maj 24, 2015 at 21:42

  Jeg vil elske at dække op med det både til hverdag og fest – det ville gøre det hele lidt mere festligt, hvilket hverdagen gerne må være 😉

 • Reply
  Inger Hilt Thevik
  maj 24, 2015 at 21:51

  Der er så mange muligheder når stellet er hvidt og så smukt som dette.
  Man kan jo lave fint fest bord med hvide bloster og en smuk farve på servietter f.eks. Eller bare et smukt kaffe bord . Et hav af muligheder.

 • Reply
  Mai
  maj 24, 2015 at 22:23

  Orj.

  Vi har et langt hjemmebrændt, hjemmebakset plankebord. Det er vældigt smalt, så man kommer hinanden ved, når man sidder og spiser. Min kæreste og jeg fletter som regel ben, når vi spiser. Når jeg gør lidt ekstra ud af det, sætter jeg små glas med havepluk i vand på bordet; glassene er de der små buttede glas fra den økologiske hvidløgsost, man kan købe i nærmest alle supermarkeder. Og på bordet står der også nede i den ene ende en potteplante med ‘pletter i luften’. Den er så fin og sirlig. Jeg elsker også stearinlys og har en lille fin rund, hvid stage med sorte prikker på, som jeg sætter på med et slankt kronelys i en fin flamme. Så drikker vi danskevand fra Ursulakanden, mens vi spiser fx spejlæg med blodrøde tomater og klippet purløg eller rosastegt kød med hvidløg og store, lækre svampe. ÅH! Ej, men Hammershøi ville passe helt, helt perfekt ind! 🙂

 • Reply
  et delerum
  maj 24, 2015 at 22:44

  Med det stel vil jeg dække op på alle mulige måder, for det synes jeg netop lader sig gøre med dette smukke Hammershøi-stel – til børnefødselsdagen med spraglet dug og papirservietter, til hyggebrunch med gode venner på et råt bord med friske blomster i gamle syltetøjsglas eller til jul med hvid damask og smukke glas.
  Krydser fingrer.
  /tina

 • Reply
  Sara
  maj 24, 2015 at 23:01

  Ej, det er bare så pænt. Jeg tror, at jeg ville dække op med en blanding af det og så noget musselmalet.

 • Reply
  Maria Boas-Villadsen
  maj 24, 2015 at 23:18

  Jeg vil bruge det smukke stel til at nyde den skønne hverdag, og dække op med bellis, plukket af buttede barnehænder, og arrangeret som flydende skyer i de himmelblå skåle.

 • Reply
  MariePedersen
  maj 25, 2015 at 04:39

  afslappet på terrassen, med lidt syrener og hurricane stager, lyshuse eller andet hyggeligt lys til når mørket falder på. 🙂

 • Reply
  Tine W
  maj 25, 2015 at 07:39

  Jeg vil kombinere det fine enkle stel med mit gamle arvede musselmalede stel. Min farfars gamle glas. Hvid dug. Sarte blå blomster. En feminin borddækning med et strejf af nostalgi.

 • Reply
  Ida
  maj 25, 2015 at 09:53

  Jeg vil dække op med hovedret og forrets tallerkner, hvor der imellem ligger en pæn serviet som matcher skåle og kopper, hvor i der på bordet ligger lækkert tilbehør til aftens menu.

 • Reply
  Rikke Neipart
  maj 25, 2015 at 09:55

  Jeg plejer, at dække simpelt op, men med et præg af gæsternes personligehed. 🙂 <3

 • Reply
  Rikke Bisgård Sørensen
  maj 25, 2015 at 10:56

  Det smukke enkle stel skulle have følgeskab af smukke forårsblomster og grønne nyudsprungne grene 🙂 En hvid dug ville fuldende udtrykket, og et lækkert måltid ville blot smage endnu bedre i skønt selskab af dejlige venner, og den smukke borddækning 🙂

 • Reply
  Karina Eriksen
  maj 25, 2015 at 11:00

  Jeg vil dække op i vores søde lille have i rækkehuset, invitere min familie og servere jordbærtærte og kaffe på hjemmeristede bønner. Borddækningen vil jeg holde minimalistisk og pynte med lavendler – den blå/lille farve vil stå perfekt til det smukke stel. God sommer til jer på Boligcious!

 • Reply
  Stine Gertz
  maj 25, 2015 at 11:29

  Det flotte stel ville jeg bruge en fredag aften – yndlingsdagen, som kræver ekstra hygge. Der ville skulle dækkes op uden dug på mit træbord, og der skal pyntes minimalistisk med lyserøde pæoner, lidt lys og råhvide servietter.

 • Reply
  Michelle Glasdam
  maj 25, 2015 at 12:10

  Dette ville være perfekt til når jeg flytter hjemmefra næste år. Jeg synes det er smart, at man kan bruge det til så mange forskellige begivenheder og at det er så simpelt.
  Jeg ville nok dække bordet op simpelt og uden dug, men så placere Kähler vaser fyldt med fine blomster på bordet. Kunne se super fint ud med 3 forskellige størrelser vaser på midten af bordet!:-).

 • Reply
  Rikke
  maj 25, 2015 at 12:43

  Jeg finder jeres bud på bordopdækning til en helt almindelig tirsdags middag meget inspirerende, og ville formegentlig tage udgangspunkt i den ide og derefter viderebygge. Jeg har nogle enormt smukke og skulpturelle rødvinsglas der kunne tilsættes sammen med en lækker omgang cremet risotto i min old school kobber gryde, direkte på bordet for et rustiks look blandet med det elegante og underspillede.
  Krydser fingre
  God uge!

 • Reply
  jane z
  maj 25, 2015 at 12:52

  jeg ville dække med hvide dug, sorte grene, klare flasker med en enkelt blomst. enkelt og grafisk

  kh
  jane z

 • Reply
  Mari
  maj 25, 2015 at 12:55

  Jeg ville finde guldbestikket frem og dække med det grå stel på et “råt” bord hvor der er små glasvaser med afklippede pink gerberaer i:-)

 • Reply
  Caroline D
  maj 25, 2015 at 13:57

  Det er SÅ smukt det service ? jeg ville dække op med hvide nuancer på stellet og så med nogle vilde, farverige markblomster! Så bliver det ikke mere sommeragtigt. Jeg ville elske at invitere gæster, med så fint et bord! Og tak for de gode inspirerende billeder med borddækning! ?

 • Reply
  Michelle Jensen
  maj 25, 2015 at 14:02

  Det er så lækkert et stel!
  Jeg ville dække op med det på en simpel dug med servietter inspireret af dit første billede (så fint) og invitere mine forældre på middag 🙂

 • Reply
  Sara
  maj 25, 2015 at 14:20

  Jeg holder ligesom flere andre af at bruge det fine i hverdagen, og jeg ville bestemt bruge dette smukke stel også på en almindelig tirsdag. Jeg ville bruge en ternet sommerdug med pink, gule og grønne tern og toppe med en buket af vild gulderod fra en gåtur langs grøftekanten.

 • Reply
  Line lind
  maj 25, 2015 at 14:34

  Jeg ville dække op i sommerhuset hvor vi har blomstrede tallerkner, farvede glas. Pynt er blomster fra haven, muslinger fra stranden og mormors hjemmehæklede servietter

 • Reply
  kjerstine larsen
  maj 25, 2015 at 15:05

  Jeg ville dække op på mit flotte hvide spisebord, med en enkel dug, pastel farvede blomster og hvide servietter

 • Reply
  Louise O
  maj 25, 2015 at 15:47

  Mega smukt design! -Kähler har endnu engang gjort det godt… Hvis jeg ejede dette stel ville jeg dække op med min dug fra Sødahl, min fine ommagio jubilæumsvase med roser eller andre lyserøde blomster i. Samt grene og blade på bordet for at få foråret ind i stuen 🙂

 • Reply
  Annette J
  maj 25, 2015 at 15:50

  Jeg ville ikke selv dække op med det, men give det til min datter der er Kähler fan. Jeg kunne dog forestille mig at stellet komme til at se flot ud med sammens med Georg Jensens Supernova skåle og en himmelblå dug. Og nogle gamle saftflasker med lys i for at kombinere nyt og gammelt og samtidig skabe varme og hygge.

 • Reply
  Marianne Poulsen
  maj 25, 2015 at 15:53

  jeg hygger mig meget med at dække et smukt bord, både til hverdag og fest se evt på min blog http://www.frupoulsen.blogspot.com og ville klart bruge en hørdug – markblomster og mange lys for at få naturen – det rustikke og lidt romantisk frem ved borddækningen ? kh Marianne

 • Reply
  Mette
  maj 25, 2015 at 17:30

  Jeg har netop fejret 30 års fødselsdag og fik i den forbindelse den fine peberkværn fra serien. Hvis jeg fik lov at dække op med hammershøj fra Kähler ville jeg sætte sæsonens blomstrende hvide æblegrene på bordet sammen med gamle rustikke messing stager. Gerne på en lysegrå damask dug med hvide servietter.

 • Reply
  Tina H
  maj 25, 2015 at 17:59

  Jeg vil dække op med stellet på min nye skønne terrasse og servere en lækker omgang brunch til min kæreste 🙂

 • Reply
  Elsebeth jespersen
  maj 25, 2015 at 18:08

  Kære Boligcius. Super skønt “give away”!!!
  Jeg har længe overvejet dette fine stel, for det vil passe så fint til mine søndags morgen brunch son både er for venner, familie eller min skønne mødregruppe, Det er mit favorit måltid og Kahler vil gøre det endnu skønnere og forstørrer nydelsen og hyggen?

 • Reply
  Mette
  maj 25, 2015 at 18:31

  Smukt og tidløst stel – har kikket en del på det.
  Jeg vil dække op til alle vennerne – det skal være i haven med hvid dug og stofservietter, masser af blomster og lidt kulørte lamper 🙂

 • Reply
  Lis Vinter
  maj 25, 2015 at 19:27

  Jeg vil bruge en grå damaskdug og havens blomster sammen med det smukke stel, og så vil jeg invitere min dejlige familie 😉

 • Reply
  Seline T
  maj 25, 2015 at 19:41

  Ville dække op til en lækker sommerbrunch for mine veninder 🙂

 • Reply
  Maria Ørum
  maj 25, 2015 at 19:57

  Jeg vil bruge min mormors gamle damask dug,nogle fede servietter,blomster i glas kander,selvfølgelig fra haven.små lysestager i krystal og så selvfølgelig det fedeste stel 🙂

 • Reply
  Kathrine B
  maj 25, 2015 at 20:26

  Jeg vil bruge det i mit sommerhus. En meget simpel borddækning med dug på bordet, levende lys og en buket markblomster.

 • Reply
  Janni Frø
  maj 25, 2015 at 20:36

  Jeg ville dække op til kaffe og kage – ved at bruge de fine kopper i blå og dertilhørende tallerkner og så placere det på et rustikt spisebord med en flot buket solsikker og fine mønstrede goje råj (gode råd) og andre lækre små kager.

 • Reply
  Irene H.
  maj 25, 2015 at 20:47

  Dejlige billeder til inspiration MEN der er bare rigtig meget hverdag hvor det ikke sker 🙂 Sådan et stel vil måske lige få en til at gøre sig lidt mere umage med borddækningen.

 • Reply
  Joan bagger
  maj 25, 2015 at 21:28

  LÆKKER GIVE-AWAY…

  Jeg har nogle veninder fra højskolen jeg mødes med, hvor vi får en masse lækker mad, her vil stellet jo være perfekt til. Kunne være lidt fedt at blære sig med et kähler stel..

 • Reply
  Caroline Stadsbjerg
  maj 25, 2015 at 22:48

  Jeg ville dække simpelt og sommerligt. I haven, på bordet, skulle lægges en rosa dug, med det fine Hammershøj stel ovenpå. Jeg ville placere tre små glasvaser med vilde blomster midt på bordet, og binde en snor med sløjfe om hver rosa serviet på hver tallerken.

 • Reply
  Linda M Pedersen
  maj 25, 2015 at 22:54

  Det er så smukt et stel og på samme tid enkelt.
  Ville bruge det til hverdag. Gøre hverdag til Fest..
  Det er vigtigt ikke kun, at bruge det smukke, når der er gæster.
  Min søn og svigerdatter er på ferie. Ved hun eelsker hvidt stel til det sorte bord de har.
  (De kunne måske få dele af gevinst.
  Derved 2 glade familier…)
  Fint til Søndags Brunch.
  Virkelig dejlig Giveaway ♥♥♥

 • Reply
  Camilla K. Olesen
  maj 25, 2015 at 23:01

  Åh, hvor er det altså bare flot – både bordopdækningen og stellet.
  Men præcis som dig vil jeg “dresse” det op/ned afhængig af, om det er til hverdag eller fest – eller hvis det måske bare trænger til at være lidt festligt på en hverdag. Fælles for bordopdækningen, som jeg ville dække, er, at det skal være akkompagneret af lækkert hjemmebag, veltillavet mad og sidst men ikke mindst: altid fantastisk selskab.

  Konkret så tror jeg, at jeg som udgangspunkt ville lade vores rustikke træbord være uden dug, så Hammeshøi stellet er i fokus. Og så ville jeg dække op med stofservietter, krystalglas, som jeg har arvet efter min oldemor, og friske blomster.

 • Reply
  Behrouz Shoaibi
  maj 25, 2015 at 23:01

  Jeg ville dække op med lyseblå dug og hvide bestik

 • Reply
  Jeanne Hørdal
  maj 25, 2015 at 23:27

  jeg ville dække op meget simpelt da udsmykningen ikke skal tage blikket fra det smukke sæt så måske med nogle friske blomster fra haven og et par lys 😀

 • Reply
  Tanja J.
  maj 25, 2015 at 23:28

  Første gang skal stellet bruges til min fødselsdag som meget passende samtidig markerer, at sommerferien står for døren 🙂 Om morgenen skal bordet dækkes til morgenmad med familien, hvor jeg vil vælge en klassisk kaffebord-opdækning, krydret med lidt sommerblosmster, smukke servietter, et par flotte sten etc. Senere kommer en flok venner forbi til grillhygge og jeg vil tillade mig at låne lidt af stil fra frokost i kolonihaven, men forsøge at gøre borddækningen mere grilllminded med blandt andet grillbestik og kul på bordet som bordpynt 🙂

  • Reply
   Tanja J.
   maj 25, 2015 at 23:31

   # og jeg vil tillade mig at lade mig inspirere af din stil fra frokost i kolonihaven.
   (sorry for fejl i første opslag)

 • Reply
  Pia H
  maj 26, 2015 at 05:15

  Jeg ville dække op i retro-stil i kolonihaven til grill-aften… stellet vil passe så godt til min viskestykke-dug 😀

 • Reply
  Annlil Frolov
  maj 26, 2015 at 08:56

  Hej
  Uh det er så smukt at jeg ville bruge det både hjemme på østerbro, med en smuk gammel hvid dug, masser af god champagne, pynte med hvide syrener og nyde samtalen med familien….så ville jeg godt gide pakke det sammen og tage det med i sommerhuset 🙂 dække op på det hvide træbord, nok også masser af god champagne, tænde grillen og pynte med grene fra haven, og masser af lys 🙂 glæder mig allerede

 • Reply
  Dorthe Bille
  maj 26, 2015 at 11:24

  Hvor er det fint og enkelt – lige min stil. Jeg vil dække et smukt frokostbord med hvid dug, hvide servietter og skønne sommerblomster fra haven

 • Reply
  Maibritt kjeldgaard
  maj 26, 2015 at 11:24

  Jeg vil dække et rustikt bord – ingen dug, blot lade bordets flotte træ komplimentere stellets enkelthed. Børnenes små kunstværker ville pryde bordet i form af servietringe og små finurlige figurere i farvestrålende perler.
  Gæsterne vil være mændene i vores familie og deres skønne familier og vi vil fejre fars dag med brunch og plads til god mad og leg i haven.

 • Reply
  Pia M Hansen
  maj 26, 2015 at 11:40

  Jeg ville dække op på mormors gamle fine hækkede dug ude på vores havebord på terassen og invitere glster til en hyggelig sommeraften

 • Reply
  Pia R
  maj 26, 2015 at 14:18

  Jeg ville dække op med hvid dug, friske blomster fra haven, stearinlys og friske hjemmelavede lemonader til en dejlig dansk froskost 🙂

 • Reply
  Anne K
  maj 26, 2015 at 14:35

  Jeg vil lade det smukke stel komme til sin ret med en enkelt bordopdækning. Jeg ville holde et hvidt farvetema med hvide servietter og hvide pæoner. Det kunne se så fint og minimalistisk ud 🙂

 • Reply
  Stine BUndgaard
  maj 26, 2015 at 20:05

  Eftersom det er et nyt, klassisk, smukt og enkelt design vil jeg clashe det op med noget gammelt. Det kan være nogle gamle farvede vinglas eller en gammel retro vase fyldt med smukke blomster. Bordet forbliver råt uden dug for at fremhæve stellets smukke enkelthed.

 • Reply
  Simon Ahm
  maj 26, 2015 at 20:06

  Jeg vil dække bordet med stegesoen direkte på bordet, grove mørke servietter og grillbestik.. Råt og usødet

 • Reply
  Charlotte
  maj 26, 2015 at 20:12

  Jeg ville dække op til fødseldagsbrunch. Med sommerblomster og grå stofservietter.

 • Reply
  Lene
  maj 26, 2015 at 21:01

  Jeg vil bruge det til hverdag inspireret af dit Hverdags middags bord tilsat en buket farverige sommerblomster 🙂

 • Reply
  Louise
  maj 26, 2015 at 21:07

  Jeg ville mikse det med fade og skåle fra Musselmalet, friske sommerblomster og så ville jeg nok investere i vandkaraflrn derfra, enten enkelt med hvid dug eller nogle fine læder dækkeservietter – og så mine krystalglas fra Bendt Brandt.

 • Reply
  Astrid Poulsen
  maj 26, 2015 at 21:09

  Eftersom sættet er meget simpelt og smukt, ville det stå i skarp kontrast til noget mere retro og ville give borddækningen en lidt mere edgy og udfordrende kant, så jeg ville helt klart bruge det sammen med et af mine gamle træborde, dække op med nogle fine vaser, blomster samt nogle grove servietter.

 • Reply
  Caroline Kryger
  maj 26, 2015 at 21:28

  Jeg ville dække stellet op sammen med de dækkeservietter fra LindDNA, som jeg vandt fra den sidste giveaway 🙂 Haha, nok lige optimistisk fra min side, men herregud, man kan jo håbe på et fuldendt middagssæt! Anyways, peace and love, og god giveaway til jer alle <3

 • Reply
  Anja
  maj 27, 2015 at 07:22

  jeg vil dække op til eftermiddagskaffe udendørs på en dejlig sommerdag. Der skal kornaks i små vaser på bordet og så skal der serveres en god sommerlagkage og masser af friske sommerbær 🙂

 • Reply
  June Spuur
  maj 27, 2015 at 09:48

  WOW!!! Jeg ville helt klart bruge dine billeder som inspiration når jeg skulle dække op. Der er mange skønne muligheder og det smukke hvide porcelæn inviterer jo til rigtig mange forskellige opdækninger – nøjagtig som du har illustreret. Hver ting til sin tid – afhængig af situationen – og også det helt store skrud ved større festligheder. Helt fantastisk.
  Krydser fingre for at jeg er den heldige <3
  Rigtig god dag
  June

 • Reply
  Lill Buhl
  maj 27, 2015 at 10:47

  Det skal bruges hver dag og hele tiden, til hver en lejlighed, begivenhed og fest i mit hjem – og dem er der mange af 🙂 krydser fingre for at stellet for æren af mine gæster!

  • Reply
   Lill Buhl
   maj 27, 2015 at 10:47

   ‘får

 • Reply
  Kamille
  maj 27, 2015 at 12:27

  Brunch er nok det ypperste i min familie. Viver alle store fans af bacon, æg på alle måder, frisk frugt og kaffe.
  Jeg ville bede min fantastiske otteårige datter om hjælp til borddækningen. Hun er så kreativ og impulsiv. Vores fælles sans for detaljer og med input af naturlige ting fra haven, ville bordet fremstå indbydende. Plus at vores gamle stel gerne snart må afgå ved døden. Øv sørgeligt, men al ting har sin ti års ende…. Vores stel har i hvertfald…. 🙂

 • Reply
  M
  maj 27, 2015 at 12:41

  Jeg ville dække op til forårsfrokost på terrassen mellem syrener og pæretræ. Servicet skulle være hvidt, servietterne i lækker hør i en nuance der passer til de lyslilla syrener, og bordet skulle pyntes med blomster og grene fra haven.

 • Reply
  Stine Pannerup Jensen
  maj 27, 2015 at 12:44

  Jeg ville dække op til en dejlig hyggeaften med min familie..?

 • Reply
  stine
  maj 27, 2015 at 12:50

  Jeg tror det vil være det fineste stel til julebordet. Dækket med en fin hør dug. Hvor der kan være plads til til julerier. Kovler, nisser og hvad der ellers høre sig til. Julemaden kan da ikke blive mere appetitlig end på dette stel.

  Glædelig sommer og jul 😉

 • Reply
  Camilla Nyegaard
  maj 27, 2015 at 12:53

  Kunne helt sikkert finde en masse inspiration ud fra dine fine billeder……..
  Mega mussel ville være fint at mixe det lidt med og få det hele lidt let og simpelt og så ville jeg bede mine døtre om at gå på jagt i haven efter bordpynt.
  De må også gerne lave bordkort.
  Jeg kan godt lide når det hele er lidt uhøjtideligt.

 • Reply
  Susanne Helmer
  maj 27, 2015 at 13:00

  Dejlig hvid dug og hvide servietter omkredset af efeu, hvide lys og det fantastiske flotte hvide stel – flotte kandelabre med hvide lys og en fantastisk flot sommer buket på bordet. Klar til en dejlig sommer frokost eller middag.

 • Reply
  Randi Nikolajsen
  maj 27, 2015 at 15:04

  Et forsøg værd når præmien er så enkel og fin.

  Vores samlingspunkt til hver og fest er et rustik langbord lavet af en gammel (og nu afdød) snedker. Hvis bordet kunne tale er jeg sikker på det ville føle sig beæret over sin rolle i vores liv☺ Derfor er det heller ikke ligegyldigt hvilket service vi samles om og Hammershøi serien rammer plet i resten af husets stil. Det vil få den røde tråd i spil. Derfor vil jeg dække med de ting, som har betydning i vores hjem. Flagraken til fødselsdage, Georg Jensen bestikket, de fine mundservietter fra farmor, knipler bordløber fra bedstemor, bonderose fra haven. Så er der vist kun at sige velbekomme?

 • Reply
  Stine B
  maj 27, 2015 at 15:35

  Vil dække op på mit sorte bord med stellet i hvidt til en lækker tapasanretning. Det sorte og det hvide skal have følgeskab af en masse helt mørke grønne blade og nogle enkle hvide syrener samt af et mørkt træskærebræt til anretning af pølser og ost…

 • Reply
  Signe Frost
  maj 27, 2015 at 16:04

  Hej til jer bag skønne Boligcious
  Tak for nogle fede indlæg – jeg må hvis siges at være fan 🙂
  Jeg vil super gerne deltage i jeres Kahler-konkurrence.
  Jeg ville dække lidt råt op med det lækre service. Sådan at jeg kun havde sorte dækkeservietter under jeg ville folde sorte servietter lidt enkelt og ellers på bordet sætte nogle forskellige lysestager i forskellige højder og med afdæmpede farver med hvide lys i. Og som bordpynt ville jeg udnytte det er forår og hente nogle friske små lysegrønne grene. 😀

 • Reply
  Susanne Henriksen
  maj 27, 2015 at 16:29

  Jeg ville dække op på min nye terrasse med udsigt ud over min nye smukke kuperede have. Her ville de forskellige nuancer af Hammershøi komplimentere hinanden til eftermiddagskaffen i uformel stil med vilde blomster på bordet i gamle mælkeflasker fra min farfars tid som mejerist og klassiske hvide servietter med mormors monogram. Generationerne samles.

 • Reply
  Suzanne Seitzberg Larsen
  maj 27, 2015 at 19:55

  Jeg ville dække op med stellet med blå servietter og et udvalg af min søns strandsten fundet på vores gåture på stranden stablet i stenblokke og som bordkort med navnene skrevet på stenene med en tusch. Et bord med lette og lyse nordiske farver, træ (vores sæbebehandlede egetræsspisebord) og kobberlysfade til hvide og blå bloklys. Et bord, der samler familien omkring vores nordiske herkomst, fyldt med minder om dejlige strandture i al slags vejr.

 • Reply
  Sanne Neipart
  maj 27, 2015 at 20:36

  Jeg ville dække op på det gamle bord arvet fra mor. Med stål bestik og flotte roser i vaser.

 • Reply
  CarolineD
  maj 27, 2015 at 20:48

  Jeg ville bruge det hver dag, dem er der flest af ☺️ Vores bord er meget smalt og der er ikke plads til alt for meget pynt og dims til festlige lejliheder og så må servicet jo være i orden og pænt i sig selv.

 • Reply
  Karina Fredenslund Ramsløv
  maj 27, 2015 at 21:49

  jeg vil dække op til min kæreste og mit bryllup i haven til august. Antallet af tallerkener rækker nok ikke helt til alle gæsterne, men min mormors gamle hvide stel med riller i kanten vil supplere Hammershøi så fint. Og når kaffen skal serveres vil Hammershøi-kopper stå godt med de hvidriflet kopper fra Royal Copenhagen. Sådan får vi mad og kaffe til alle gæsterne i et stel, der vil kombinere gammelt, nyt, vundet og blåt (kopperne må gerne være blå)

 • Reply
  Nanna Hartvig Petersen
  maj 27, 2015 at 23:41

  Jeg er så vild med dit kaffe og kage bord. Kopperne er så lækre, har været i butikker og “holde dem i hånden” flere gange, skøn størrelse og form, mangler blot at bestemme mig for farven. Men med inspiration fra dit fint skal det være, kan jeg jo se at farverne matcher hinanden smukt, så måske skal der blandes lidt……

 • Reply
  Rikke BB
  maj 28, 2015 at 08:46

  Jeg er ret vild med at blande farverne lidt og så lige en grøn gren og nogle flotte blomster fra engen, så ville det være skønt til en aften med grill på terassen ; )

 • Reply
  Lene Nissen
  maj 29, 2015 at 09:21

  Jeg ville køre en blanding af hvidt og gråt…og strøg farver på fra grøftekantens blomster…
  Måske på et rustikt bord i mørk træ ;-).

 • Reply
  Anonym
  juli 15, 2015 at 21:51

  Hvem vandt?

Leave a Reply