KIDS

Den skønneste hyggekrog på børneværelset

B Ø R N   &   B Ø G E R
___

Jeg faldt over det her skønne billede på Livet Hemma Ikea. Indlægget her er lidt i tråd med mit indlæg fra i går om at sætte sine yndlingsting på display i en reol på væggen (se indlægget her), er denne idé overført til børneværelset i dagens indlæg. Denne gang er det dog gjort i form af lister på væggen, hvor det i går handlede om reoler. Det jeg synes fungerer rigtig fint i rummet her, er den lille “arbejds-station” i midten, som lægger op til, at man sætter sig og fordyber sig med ting man plukker ned fra væggen.

Jeg er vild med væggen som primært indeholder skønne børnebøger og jeg elsker børnebøger. Da min datter var lille, var jeg medlem af diverse bogklubber og købte også en del på loppemarkeder. Det resulterer i, at min søn nu har arvet bøgerne og der er efterhånden en fin stor samling. Børn elsker gentagelser, denne uge har jeg f.eks. læst Garmanns Gade af Stian Hole højt for ham ved sengetid, og vi har læst den hver aften fra start til slut. Garmanns Gade er en total yndlingsbog med meget smukke  og lidt mystiske illustrationer. Bøgerne er spændende og lærerige og skrevet på en skøn måde. Det der med, at børn sagtens kan læse samme bog mange mange gange gør, at jeg gerne køber lækre bøger til mine børn.

Bogen kan købes her, det kunne være en fin julegaveidé.

Hvis der er nogle møbler du vil vide mere om på børneværelset fra indlægget her, så kan du finde links og info om her

 


You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply