INTERIØR

Et design uendelig mange muligheder – Design dit eget…

Sponsoreret

kubistiske skabe fra by Lassen monteret på væg. Skabene har forskellige farver og dybder så væggen ser 3 dimensionel ud

Customize din egen model

By Lassens Frame system har jeg været inde over før, men der kommer hele tiden nye til, hvilket i mine øjne giver en stor mulighed for konstant at adde nyt til sin eksisterende Frame reol, eller skabe nye løsninger. for nogle dage siden viste jeg endnu flere nye elementer i Frame familien, dem kan du gense her.

Da jeg skrev det indlæg, fik jeg lyst til at lave endnu et indlæg, for at vise dig bare en smule af de utallige muligheder der er med Frame. Frame er for alle – man kan customize det fuldstændig som vil. Er man modig og har lyst til at lege, kan man mikse farver og dybder og skabe en væg der ikke alene føles 3 dimensionel, men også nærmest pryder væggen som et kunstværk.

Er man til det enkle, æstetiske og ensfarvede kan man vælge blot en farve og skabe mere ro ved at vælge samme dybde som herunder.

Frame giver ikke alene en masse muligheder visuelt, de er også fantastisk til opbevaring, og hvem har ikke en opbevaringsudfordring, et eller andet sted i hjemmet? 

Frame kan bruges i alle rum, fra badeværelse, bryggers, til køkken, stue, soveværelse and so on. Stabel dem på gulvet, hæng dem på væggen eller brug dem som side- eller natbord… Jeg kunne blive ved og jeg kunne også lægge 100 billeder op… her kommer lidt flere…

 

 

GemGem

Et design uendelig mange muligheder - Design dit eget...
Artikel
Et design uendelig mange muligheder - Design dit eget...
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply