Mad

Fræk, forførende og frisk

Sponsoreret indlæg

Sikke en overskrift var? Det handler om vin, en ny fræk og fin vin fra Somersby. Forleden holdt jeg nemlig konfirmation for min datter, se borddækningen her og i den anledningen teamede jeg op med Somersby og testede deres nye store produktlancering, En lækker og let hvidvin ‘Showing Secco ‘ 75 cl og en smuk rosé vin ‘Showing Sparkling Rosé ‘ 75 cl. Begge vine har en let brus, hvilket jeg finder så forfriskende. Jeg holder meget af vin, båd rød, hvid og rosé, men jeg drikker jeg det mere og mere sjældent, jeg bliver nemlig så tung i hovedet af vin. Vi var 46 mennesker der smagte disse vine og de egnede sig storartet til maden, som bestod af tapas, både fisk og kød. 

Alle kender Somersby primært for deres cider, så det var sjovt at se gæsternes reaktion, på de smukke flasker med det velkendte navn og nysgerrigheden på at smage var stor! Begge vine fik masser af gode kommentarer med på vejen. Et stort bonuspoint fra mig er at flaskerne er smukke og sommerlige udseende, de er så fine på bordet. 

Det er ikke sidste gang jeg har smagt Somersby Showing Secco og Showing Sparkling Rosé, det er nemlig en rigtig let og frisk smag som ikke gør mig tung i hovedet! Begge vine egner sig altså også fint til friske sommerbær!

Fræk, forførende og frisk
Artikel
Fræk, forførende og frisk
Beskrivelse
Sponsoreret indlæg Sikke en overskrift var? Det handler om vin, en ny fræk og fin vin fra Somersby. Forleden holdt jeg nemlig konfirmation for min datter, se borddæ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply