Borddækning

Borddækning: Min datters store fest!

 

Indlægget indeholder sponsorerede links

Min datter er en smuk drengepige og valgte at kblive konfirmeret i et flot hvidt jakkesæt… hun strålede så smukt!

Kan du huske din første rigtig store fest? For mit vedkommende var det min egen konfirmation, og ja –  jeg husker den stadig tydeligt. St. Bededag i år var det så min datters første sådan rigtig store fest! Vi valgte at holde den selv, og vi lånte mit kontor/studie til begivenheden. Der er voldsomt meget arbejde i at planlægge en konfirmation… fortrød jeg valget om at holde den selv?…. ja, mange mange gange, men jeg er nu glad for at vi gjorde det, for vi fik det præcis som vi ville have det, og vi sover bare når vi bliver gamle ikk? 😉 Olivia, min datter var med en stor del af planlægningen, og det har været hyggeligt at tilbringe tid med hende i denne process. Hun fik det som hun ville have det, en kærlig, hyggelig og nede-på-jorden fest, med taler, sange, videoklip, quiz, dans og discolys!

Olivia havde stort set sammensat menuen selv – Vi fik det lækreste mad fra et cateringfirma. Konceptet var ‘sharefood’– altså små lækre tapas-agtige retter, arrangeret på fade, som vi selv sendte rundt. Konceptet er skønt og jordnært, og giver masser anledning til snak og stemning. Maden var delt op i tre kategorier, så der blev bragt masser af fade ind med forskelligt mad over tre omgange. Vi fik alt fra mini sliders, crab-cake-mini-burgere, tigerrejer med salsasovs og mango, marineret oksekød med rødkålsstrimler, syltede svampe, mozzarella, mini tomattærter…. jamen jeg kunne blive ved, det var så lækkert og alt var suppleret med masser af små glas med pestoer, svampe, oliven osv.

Vi (okay nok mest mig, min datter har ikke den store holdning til borddækning) ville gerne have langborde med hvide duge, enkelt og hyggeligt med wienerstole, vinflasker som lysestager, (den del gik i vasken, lysene kunne ikke sidde i de 15 flasker, jeg havde brugt timer på at rense rene for mærkater… men så var det heldigt, at festen blev holdt i mit studie, hvor jeg lynhurtigt kunne finde smukke stager fra vores props-lager). Alt blev så fint så fint. Her skal du få en masse indtryk af mad og borddækning!

Jeg havde tømt kontorets store inspirations-opslagstavler og lavet en time-line over Olivias liv. På tavlen hængte vi diverse diplomer og medaljer (hun er en aktiv sportspige), tegninger, sedler, breve, billeder m.m. Det var en ret hyggelig idé og den gav et godt indtryk af hvem Olivia er og skabte interesse blandt gæsterne.

 

Natmaden var også fuldstændig forrygende… og fantastisk smuk! Vi fik de flotteste fade anrettet med miniature smørrebrød fra Danish Minies…
Tjek lige de små hakkebøf-madder med mini-spejlæg og rejemaden med æg …. de er simpelthen så dekorativ og kønne, og ja de smagte suverænt! Det kan virkelig anbefales, både til receptioner, natmad, små-hapser og starters!

 

Borddækning: Min datters store fest!
Artikel
Borddækning: Min datters store fest!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Charlitte
  maj 25, 2017 at 09:35

  Flot og enkel borddækning, og meget smukke omgivelser.
  De rå vægge mellem vinduerne er en flot kontrast til de lange borde, den hvide dug, de enkle buket og buketter, lys etc.Det spiller max, I like..!! ;o)
  Det lyder som om I har haft en dejlig fest, og hvis ens datter eller søn er glad, betyder slæbet mindre… Når det er overstået..!! Og maden ser VILDT lækker ud, det vil jeg skrive mig bag øret, til en måske senere lejlighed.. MUMS..!!
  Selv gik jeg også all in for snart 20 år siden, da min eneste søn skulle konfirmeres.
  Vi stod også for det meste selv, jeg lavede overdådige borddekorationer etc, men sønnike talte om den fest i flere måneder, så det var det hele værd. Og ser jeg på billederne idag, ser det satdig flot ud. :o)
  Jeg elsker at sætte mig til et veldækket bord, hvor der er kælet for detajerne, og det behøver ikke altid at være top fancy, lidt kan sagtens gøre det. Vi er jo alle forskellige mht til behov, pengepung etc. Men et smukt bord er ikke til at stå for.
  Tak fordi du deler. :o)

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 25, 2017 at 20:08

   Hej Charlitte, tak og tak fordi du også deler. Jeg har det præcis på sammen måde når det gælder borddækning.

   Kærligst Malene

 • Reply
  Annette Grønvall
  maj 26, 2017 at 05:37

  Hej !
  Borddækningeb ser meget fint ud – smukt enkelt og lyst . Godt at blive inspireret af . Maden ser virkelig delikat, lækker og spændende ud, og jeg kunne virkelig godt tænke mig at få at vide hvilket catering firma du har fået leveret fra. Min søn ville elske sådan noget mad til sin studenterfest næste sommer . På forhånd tak.
  Mvh Annette

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 13, 2017 at 16:18

   Hej Annette

   Mange tak! Maden var fuldstændig fantastisk!!! Jeg sender dig gerne kontakt info på kokken, prisen er også så fin. Send mig en SMS: 51605222 hvis du vil have hans nummer. Natmaden var også fantastisk De små mini smørrebrøds madder, og de er i virkeligheden måske helt ideelle til Studentergilde! Dem finder du info her: https://danishminies.dk

   Kh. malene

Leave a Reply