D.I.Y.

DIY: Kunst på væggen eller ej?

I kender alle sammen min billedvæg, i set den 1000 gange før, både her og på min instagram. Jeg får altid en masse spørgsmål omkring mine skabe under væggen, og de er egentlig bare fra Ikea. Skabene valgte jeg, fordi jeg ønskede en lang væghængt skænk med lukkede rum, så mine billeder kunne få lov at shine uden af blive “forstyrret” visuelt af ting og sager i en åben reol. Jeg manglede desuden også opbevaring til alt fra brætspil, stearinlys, fototalbum (ja… jeg er af en generation, der har noget så gammeldags som fotoalbums ;-)) osv. Skabene hedder BESTÅ og man kan vælge om de skal hænges på væggen eller stå på ben. Du kan se hele BESTÅ serien her.

Jeg får også mange spørgsmål til mine billeder. Hvordan har jeg valgt dem, hvordan har jeg sammensat dem osv. Jeg er godt klar over, at det kan være en meget uoverskuelig ting at skulle forholde sig til indkøb af så mange print og jeg har jo heller ikke samlet mine over natten. Jeg tror også, der er mange, der godt kan lide tanken, men ikke rigtigt er til så mange blandede og forskellige udtryk som jeg har på min væg. -Og så er der jo det med masser af huller i væggen… 

Derfor tænkte jeg, at denne løsning her kunne være noget for jer, som er til en billedvæg, og så alligevel ikke helt. Skabene er de samme som mine, disse er bare på ben (igen… ingen huller i væggen, Ta-Daaaa). I stedet for at hænge billeder på væggen kan du blot stille dem op af væggen som her. Stil dem gerne i lag det giver et ret cool og kreativt udtryk og tjek lige detaljen med at vende lærredet ind mod væggen – det synes jeg er en sjov idé og faktisk super dekorativ. Det er noget at et statement, og stik modsat mit eget statement på min væg – Jeg kan sgu godt lide det!

Et hvidt lærred med masser af snor eller elastikbånd omkring kan også noget ikk? Det fungere lidt som en opslagstavle eller et smukt moodboard!

Kilde: Livet Hemma – tak for inspiration

 

DIY: Kunst på væggen eller ej?
Artikel
DIY: Kunst på væggen eller ej?
Beskrivelse
I kender alle sammen min billedvæg, i set den 1000 gange før, både her og på min instagram. Jeg får altid en masse spørgsmål
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply