Uncategorized

Ny butik i byen…

Indlægget er en del af mit ambassadørsamarbejde med Auping

I torsdags deltog jeg i åbningen af Aupings første butik i Danmark. Fantastisk, at man nu kan besøge en ren Auping butik og prøve hele sortimentet, det har jeg savnet, altså ikke fordi jeg tit shopper seng, og har man Auping seng shopper man ikke bare en ny, for Auping er jo en seng, der stort set holder en hel levealder… altså hvis man lige skifter madras et par gange. Men Auping er jo meget mere end blot senge… Auping sælger jo også de lækreste dyner og hovepuder og sengetøj, pyntepuder, plaider m.m. og jeg er særligt fan af kvaliteteten i Aupings dyner og sengetøj.

Butikken er stor og lys og indbydende. Den ligger på et hjørne af Østerbrogade, nærmere bestemt Østerbrogade 109! Den er i 3 etager. Man træder ind i stueetagen som er lys og lækker og en slags showroom. Her finder du alle sengene linet op og klædt lækkert på. Det er her du møder sengeeksperterne og her du finder frem til din drømmemodel af en seng. Der er indrettet et lækkert hjørne til ungerne som kan underholde sig i sofaen med at tegne eller se fjernsyn, så du kan kigge i ro og mag. I underetagen kan du prøve de mange forskellige madrasser og få vejledning til lige præcis den madrastype der passer til dig… det er vigtigt og faktisk drønsvært at vide, hvilken type der passer til ens krop, søvn og nattetemperatur. Jeg havde i hvert fald ret svært ved det, da jeg valgte min madras sidste år.

1 sal, er ikke en hel etage, det er nærmere et repos med kig udover butikken. Her kan du sidde med Auping sælgeren og kigge på tekstiler til hovedgærde, drøfte løsninger og muligheder.

En super fin butik som er et besøg værd til dig der er på udkig efter ny seng eller sengetøj eller bare gerne vil kigge lidt.

Tillykke Auping!

 

Ny butik i byen…
Artikel
Ny butik i byen…
Beskrivelse
Indlægget er en del af mit ambassadørsamarbejde med Auping I torsdags deltog jeg i åbningen af Aupings første butik i Danmark. Fantastisk, at man nu kan besø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply