DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst Uncategorized

Hænder rør noget i mig…

‘Hands I’ af Lee Jeffries

‘Hands II’ af Lee Jeffries

Jeg har noget med hænder. Jeg synes hænder er noget af det mest spændende at udforske. Små børnehænder er fantastiske, du ved de der buttede hænder med smilehuller ved hver kno… Mine ungers hænder er jeg naturligvis særligt vild med. Min lille søns hånd i min er magisk, ofte fortæller jeg ham, at han giver mig masser af sine kræfter, når han holder mig i hånden! –Så på en af de der dage, når jeg henter ham, og han kan mærke jeg er lidt flad i det, så tager han min hånd og siger “så mor, nu tanker jeg dig op” – Jeg elsker det! Min datters hånd er ikke et barns hånd længere, den er større end min (jeg har ikke store hænder), men den er fast og giver mig også stadig noget, når jeg holde den i min

Hænder, gamle som unge fortæller en historie om et liv, kort som langt. Børnehænder fortæller mest om dagen i dag… har de været på legepladsen? klippeklistret? klatret i krat?… Voksne hænder fortæller om noget andet… arbejdsliv: hårdt eller blødt arbejde… velplejet og forfængelig eller det modsatte – og ældre hænder… ældre hænder er for mig magiske, fuldstændig magiske! De fortæller om livet, hele livet og de udstråler en utrolig styrke, visdom og personlighed

Dagens indlæg er en hyldest til hænder… bare fordi ♥

‘Hans V’ af Lee Jeffries

‘River Nails’ af fantastisk Marian Torp

‘Pealing’ af RIIKKA KANTINKOSKI

 

Hænder rør noget i mig…
Artikel
Hænder rør noget i mig…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply