Gaveidéer (Gift ideas) Produkt og design (Interior design) Uncategorized

3 ting jeg forkæler mig selv med….

Er du god til at være god ved dig selv? Sætte dig selv i fokus og forkæle dig selv? Jeg er faktisk blevet ret god til det, særlig det sidste halve år! Ja ja ja …  tænker du måske… det lyder alt sammen meget godt, men det har jeg da virkelig ikke tid! Det er okay, at du siger sådan, men det tror jeg bare ikke rigtig på – og undskyld, jeg ved godt, at jeg provokerer dig, men det er et spørgsmål om at prioritere. Det behøver altså ikke tage mere end 15 min. af din dag. Her skal du få tre af mine faste daglige og ugentlige ritualer.

 1. Jeg har altid friske blomster i hjemmet – Jeg forkæler mig selv med en lille buket en gang om ugen, og så nyder jeg den hele ugen, hver dag.

Du kan evt. lave et abonnement hos Bloomon, så får du leveret de smukkeste buketter til døren en gang om ugen! Der er flere forskellige abonnementer at vælge mellem – Tjek dem her

2. Taknemmelighedsdagbog… I know, det lyder så langhåret og alternativt MEN DET VIRKER! Jeg startede for små 3 måneder siden og det er ufatteligt hvad det gør for mig. I starten mærker du det ikke, men efter 14 dage kan du mærke, hvordan du som menneske bliver gladere, mere positiv og taknemmelig. Start eller afslut dagen med at skrive de 10 første ting ned, der falder dig ind at være taknemmelig for netop i dag… Det behøver ikke være stort, det kan sagtens være små ting som: “Jeg er taknemmelig for, at der ikke var frost på bilen i morges…” tænk både stort og småt og fyr den af. Gør det hver dag! Det er bedst at skrive ned i en bog, men dage hvor du ikke har mulighed for dette, kan du nøjes med blot at tage 5 min. inden du skal sove og tænke over de ting, du er taknemmelig over i dag.

Hos Kartotek Copenhagen, kan du få masser af skønne notesbøger, perfekt som dagbog!

2. Skønhedsritualer: Bare et lille et hver dag, som f.eks. fil, plej og lakér negle, gør det mens du ser fjernsyn – Vælg en fast ugedag til hårkur, ansigtsmaske, scrub, tørbørstning… Bare et lille skønhedsritual om dagen, det får selvtilliden til at vokse lidt ♥

Selv er jeg ret vild med Karmameju – Du finder et stort udvalg hos Kaiku.dk

3 ting jeg forkæler mig selv med….
Artikel
3 ting jeg forkæler mig selv med….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sidsel
  januar 6, 2017 at 15:33

  Jeg har faktisk haft en taknemmelighedsbog for nogle år tilbage…og nu har du lige inspireret mig til at få startet op igen! 🙂
  Rigtig godt 2017!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 6, 2017 at 16:13

   Yay det er jeg så glad for at høre! Gør det og være disciplineret omkring den <3 Godt nytår til dig også!

Leave a Reply