Uncategorized

DIY: Vi har kalket vægge!

Indlægget er lavet i samarbejde med Kalklitir.

Den har stået hos mig længe den smukke lille papirspose med kalkmaling fra Kalklitir, og ventet på at blive blandet og brugt. Endelig fik vi taget os sammen og fik malet endevæggen på vores lille Boligcious Kontor.

DIY: Vi har kalket vægge!

DIY: Vi har kalket vægge!

Planen med denne væg i vores rå kontorlokale har længe været at bygge en reol, men da jeg så malingen fra Kalklitir, blev jeg overbevist om, at den ville sætte prikken over i’et. Vi har valgt at lege med farven Rosé.

Kalklitir er yderst miljø- og allergivenlig. Den blandes med vand, det kan du læse mere om nederst i indlægget. Den er lidt grød-agtig, men ok at arbejde med. Man kan ikke male med rulle, det skal foregå med pensel, men svært er det ikke, man skal bare lige vænne sit til, at det er en anden type maling end man er vant til.

DIY: Vi har kalket vægge!

1: Så er vi i gang!  | 2: Her har væggen fået første gang. Man kan godt se, at vi startede i venstre side, som næsten er tørret op. | 3. Væggen har fået 2 gange, den er ikke tørret op endnu.

Man kan godt blive lidt nervøs, når man er gået i gang. Når malingen er våd, ser den meget voldsom og ujævn ud, her handler det om at slå koldt vand i blodet og gøre sig færdig.

TA-DAAA……

DIY: Vi har kalket vægge!

Det færdige resultat

VILDT ikke? Tænk, at det er den samme væg. Jeg kan fortælle dig, at jeg dagligt har lyst til at gå hen og slikke lidt på den…. ja undskyld mig, men den er så delikat, at den er svær at modstå.

DIY: Vi har kalket vægge!

Min dygtige og uundværlige praktikant Pernille har faktisk malet væggen, mens jeg var på efterårsferie, og så har hun selv konstrueret, bygget og bejdset mine nye hylder. Pernille, DU ER FANTASTISK!

DIY: Vi har kalket vægge!

 

 

Om Kalklitir

Kalklitir er en islansk familiedrevet virksomhed. De producerer maling, som består af kalk, vand og pigmenter, hvilket gør deres malerprodukt til et af de mest miljøvenlige på markedet. Malingen er pakket i poser af et kilo, som du blander med 1,7 liter vand. Blandingen giver cirka to liter kalkmaling, som dækker mellem 15 og 20 kvadratmeter.

Det unikke udtryk, som kalkmalingen giver, kommer bedst til udtryk, hvis du maler med en pensel fremfor med en rulle. Du kan med fordel købe Kalklitirs special-pensel, hvis du har mod på at kaste dig ud i projektet – just saying:-)

Der findes mange smukke smukke farver, faktisk havde vi ret svært ved at vælge, men nøj hvor er jeg glad for denne farve.

Se farver og priser her: Cahetu.dk


Indlægget er lavet i samarbejde med Kalklitir.

 

DIY: Vi har kalket vægge!
Artikel
DIY: Vi har kalket vægge!
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Kalklitir. Den har stået hos mig længe den smukke lille papirspose med kalkmaling fra Kalklitir, og ventet på at blive blandet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anne Mette
  november 4, 2015 at 21:09

  Hvor er det flot og en god nyhed for en allergiker som mig. Smitter farven af ligesom almindeligt udendørs kalk? Jeg har nemlig overvejet at bruge det i mit soveværelse bag sengen.

 • Reply
  tuttifruttimedettvist.blogspot.com
  november 5, 2015 at 22:41

  Hold da op hvor ser det fedt ud, kan godt forstå du synes den er delikat. :o)

 • Reply
  Elsebeth
  november 8, 2015 at 21:35

  Super flot! Må lige spørge hvor lamperne er fra og hvor har du købt det du bejdser med?
  På forhånd tak?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 9, 2015 at 10:15

   Hej Elsebeth

   Tak skal du have. Lamperne er fra Ilva de hedder JOB og bejdsen er købt i Silvan for 60 kr. 🙂

   Kh. Malene

Leave a Reply