Uncategorized

Misty Morning

Jeg er lidt af en early bird, jeg står tidligt op. Ikke fordi jeg ikke elsker at sove, og tro mig jeg ‘snoozer’ et par gange, men der er en ting jeg elsker mere end at sove længe, og det er at have ro og tid om morgnen inden mine børn står op. Forår og sommer er lidt lettere at vågne op til fordi det er lyst, og når det er det, så går jeg en tur med min hund. Vi går ud af ‘Hestestien’ og en runde i kolonihavekvarteret. I foråret og slutningen af sommeren, hvor de kolde nætter kæmper med de lune morgner ses ofte ufatteligt smukke områder med tåge. Det er et betagende og eventyrligt syn… nærmest magisk at gå et natursmukt sted som forandres af en tung tåge.

‘Misty Morning’ minder mig om mine morgner med Rita (min hund) – Fås hos VISSEVSASSE

misty_morning_02-_lowres_1024x1024misty_morning_02-lowres_1024x1024 wall-_x_6-_dk_fyrtarnet_misty_morning_2cv_tulips_2xbauhaus_-lowres_1024x1024

Misty Morning
Artikel
Misty Morning
Beskrivelse
Jeg er lidt af en early bird, jeg står tidligt op. Ikke fordi jeg ikke elsker at sove, og tro mig jeg 'snoozer' et par gange, men der er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply