Uncategorized Vi tester

Jeg bliver i sengen….

TEST: Redaktionen har testet en madras, venligst stillet til
rådighed af Dreamzebra

Jeg har været så heldig at få lov til at teste en madras for Dreamzebra. Har du hørt om dem? – Det har du nok ikke, Dreamzebra er nemlig et forholdsvist nyt firma, som laver madrasser. Madrasserne er håndlavede i Danmark. De gennemgår alle en streng kvalitetskontrol for at sikre, at hver madras opfylder standarden. Dreamzebra mener, at alle har ret til god kvalitets-nattesøvn, og derfor har de designet disse madrasser i høj kvalitet til en pris, hvor alle kan være med.

Jeg bliver i sengen....

BESLUTNINGER…

Det var en meget lovende pressemeddeelse, jeg modtog fra Dremzebra for nogle måneder siden. Madras i høj kvalitet, passer alle – om du vejer 20-200 kg. Leveret til døren for 3000-6000 kr. afhængig af størrelse – Bliver man lige lidt skeptisk? -det gør man da, men man bliver også nysgerrig? -Jeg gjorde.

Dreamzebra kontaktede mig for at høre, om jeg ville teste deres madras og dele min erfaring med dig. Jeg advarede dem om, at jeg er Prinsessen på ærten så jeg var en farlig kandidat. Jeg er opereret efter en brækket lændehvirvl og har lidt flere skavanker end gennemsnittet, så kravet til min seng er stor – og jeg vidste faktisk ikke om jeg orkede at kaste mig ud i det projekt. Normalt er jeg øm i hele kroppen, når jeg sover et nyt sted (og det er IKKE alderen der trykker – sådan har det altid været, bare lige for at få det på det rene :-)) -jeg kræver en lang tilvænningsperiode. Dreamzebra lod ikke til at være den mindste smule nervøse, de stolede tydeligvis på deres produkt og med den selvtillid, måtte jeg handle på min nysgerrighed.

Ganske kort tid efter vores samtale, ankom en stor kasse med en sammenrullet Dreamzebra madras.
Så snart madrassen var på plads i soveværelset, kastede jeg mig naturligvis i seng. Den var blød –  Åh nej var den for blød? Virkede den måske lidt Tempur-agtig? ( Tempur og jeg dur ikke) – ja undskyld mig, men Prinsessen på ærten bekymrede sig!

Jeg bliver i sengen....

FØRSTE NAT…
Første nat i vores nye seng – jeg sov godt, jeg sov rigtig rigtig godt, jeg var glad – det havde jeg ikke regnet med. Men min kæreste, han var ikke helt så begejstret som jeg. Det forstod jeg simpelthen ikke, jeg blev faktisk små-irriteret, hvorfor skulle han nu til at være sart – det er mig der er den sarte! Jeg blev også nervøs, for jeg havde virkelig sovet godt, jeg ville ikke af med madrassen.

Jeg oplevede de næste aftner, at jeg glædede mig som er lille barn til at krybe i seng og mærke min krop synke i madrassen. Det føles som en blød omfavnelse, men stadig med kræfter bag. Jeg føler, jeg er i sikre hænder, jeg bliver støttet alle steder på den helt perfekte måde.

Jeg bliver i sengen....

14 DAGE MED DREAMZEBRA…

Vi har nu sovet i sengen i 14 dage / JEG ELSKER DEN og mht. kæresten, så skulle han bare lige vænne sit til den nye madras. Faktisk sover vi så godt og trygt, at ingen af os orker at rejse os, når den mindste græder om natten, der er selvfølglig et problem, det ved jeg godt, men en af os kommer jo ud når larmen bliver for uudholdelig:-).
Det er næsten umuligt at flå sig selv ud af sengen, og det er ærlig snak, jeg får absolut ingen penge for at sige det!

En meget varm anbefaling til dig fra mig – og er du i tvivl, kan du prøve madrassen i 40 dage og returnere den hvis du er utilfreds lover Dreamzebra.

Madrassen er tilgængelig i bredderne 80 cm., 90 cm., 120 cm., 140 cm., 160 cm. og 180 cm. og koster mellem 3.000-6.000 kr.

KØB MED RABAT…

De næste 7 dage (13/5 – 20/5 2015) kan du bestille madrassen og få 370 kr. rabat – du skal blot skrive BOLIGDREAM i rabatkodefeltet – Den kan bestilles online lige her

Jeg bliver i sengen....

Om Dreamzebra:

Vi mener, at have skabt den mest komfortable madras i verden. Derudover har vi fundet en måde at sælge den til en brøkdel af den pris, som man ville betale i en typisk sengeforretning.

DreamZebra tilbyder en enkelt hybrid-madras med den perfekte balance mellem hårdhed og blødhed, i en række forskellige størrelser. DreamZebra-madrassen gør nætterne enestående og dagene fredfyldte og er lavet af en unik blanding af latexskum til ventilation og tilpas spring-effekt, og memoryskum for komfort og støtte.

God søvn er grundlaget for trivsel og velvære. DreamZebra-madrassen er lavet til at hjælpe med at støtte vores ryg-og nakkeparti efter lange og travle dage.

Vi har brugt måneder på at teste vores madras for at sikre, at den har den optimale hårdhed; den er designet til at tilfredsstille alle mellem 20 og 200 kg. Madrassen er lavet med memoryskum, som betyder komfort, men ofte også varme nætter, så vores unikke skumblanding giver exceptionel ventilation til at forhindre dette. Og vi fandt ud af at et yderligere latexlag på 5 cm. ville give øget ventilation og supplere støtten fra memoryskummet.

Med lanceringen af DreamZebra, har vi skabt noget, som vi elsker, og er stolte af. Vi ønskede derefter blot at dele denne nye type madrasser, med så mange mennesker som muligt. Vi skar alle unødvendige trin fra i produktionsprocessen, undgik et dyrt udstillingslokale og sørgede for at levering var så let som det overhovedet muligt – madrassen bliver leveret lige til døren i en lille 106x53cm kasse. Det er derfor at vores priser er lave og tilgængelige for så mange mennesker som muligt. Og det er dét vi drømmer om, når vi skal finde den indre nattero.

Vores innovative madras er designet i Danmark, og det tog sin tid at finde ud af hvad der skulle til, for at finde den perfekte nattesøvn. Hver DreamZebra-madras er håndlavet og gennemgår en streng kvalitetskontrol for at sikre at hver madras opfylder standarden, som alle fortjener.

DreamZebra-madrassen er til soveværelset og ikke til udstillingslokalet, men vi forstår, hvor vigtigt det er at teste en madras man skal bruge hver eneste nat. Derfor kan man slappe af på den, hvile sig på den og ikke mindst drømme på den, førend man beslutter sig for om man vil have den eller ej – hvis man af en eller anden grund ikke elsker den, kan man returnere den og få en fuld tilbagebetaling, helt problemfrit inden for 40 nætter.

Vores mission er at bringe velvære til så mange mennesker som muligt, så vi har naturligvis ikke glemt dem, der ikke har en varm seng at sove i. Fremtiden ligger i de unges hænder og derfor giver vi et beløb til en velgørenhedsorganisation som støtter unge hjemløse, for hver eneste madras vi sælger.

Jeg bliver i sengen....

 

Jeg bliver i sengen….
Artikel
Jeg bliver i sengen….
Beskrivelse
TEST: Redaktionen har testet en madras, venligst stillet til rådighed af Dreamzebra Jeg har været så heldig at få lov til at teste en madras for Dreamzebra. Har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply