Ikke-kategoriseret

Jeg har malet… IGEN!

Indlægget er sponsoreret af Jotun Lady

Kan du huske da jeg i foråret malede min gang med Ladys nye Mineral maling? Hvis ikke, så kan du se indlægget lige her – Jeg er stadig vild med at gå op af trappen og se de matte stemningsfulde vægge. Faktisk er jeg så vild med det, at jeg har gjort det igen. Da jeg kastede mig ud i projektet første gang, turde jeg ikke male i de der rum som jeg opholder mig længe i, jeg er ikke så god til forandringer hjemme hos mig selv – det kommer nok som et chock for dig, når jeg laver  det jeg laver, men den er altså god nok – Jeg har dog fået lidt blod på tanden, og nu har jeg altså malet i mit køkken-alrum… Wow that’s a big deal, for jeg har nemlig malet med Jotun Ladys Mineral i farven 1352 FORM og den er altså mørk. Jeg valgte farven fra deres spritnye globale farvekort som du selv kan gå på opdagelse i her

IMG_9181

Jeg var modig synes jeg selv, men ikke modig nok til at male helt op til loftet. Jeg har jo det der smukke mørke “kirkeloft” og jeg var bange for at rummet ville lukke sig. Jeg tror dog, at jeg vil male hele vejen op efterfølgende, for den hvide kant gør næsten rummet for uroligt.

IMG_9180

Jeg har malet med en stor grov pensel på kryds og tværs for at opnå et resultat med masser af struktur og synlige penselstrøg. Det gør nemlig væggen rå og rustik at se på, og det kan jeg godt lide. Du kan sagtens opnå et helt ensartet udtryk med mineral malingen ved brug af rulle. 

IMG_9178

Rummet er blevet utrolig hyggeligt og stemningsfuldt, jeg fatter ikke hvad jeg har været så bange for 🙂 Som aftenen skrider frem og der kommer lys i lamperne og levende lys på bordet ændrer rummet sig på en fuldstændig magisk og lækker måde – Jeg ELSKER det!


Vidste du at …

Jotun Lady netop har udviklet et mobilvenlig inspirationssite, hvor du kan gå på opdagelse, få inspiration til farver og indretning? -Og så kan du faktisk også lave ønskerlister, det er nemt og super lækkert. Se den lille  korte film her, den skal nok give dig blod på tanden, så du selv får lyst til at komme i gang

Jeg har malet… IGEN!
Artikel
Jeg har malet… IGEN!
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af Jotun Lady Kan du huske da jeg i foråret malede min gang med Ladys nye Mineral maling? Hvis ikke, så kan du se indlæ
Forfatter
Boligcious

6 Comments

 • Reply
  Marlene
  oktober 11, 2016 at 19:36

  Super flot! – må jeg spørge hvor lampen er fra? Mvh Marlene

 • Reply
  Elizabeth
  oktober 11, 2016 at 21:15

  Det ser virkelig flot og lækkert ud! Jeg ønsker mig også sådan et råt og rustikt udtryk på mine vægge.

  På billedet ligner udtrykket meget det samme som det man får med Kabe – er det rigtigt set? Jeg elsker Kabes udtryk, men synes det virker som et tidskrævende stykke arbejde at påføre – hvordan er Jotuns mineralmaling i forhold?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 17, 2016 at 20:00

   De minder om hinanden ja, men der er forskel i udtrykket:-)

 • Reply
  Anne
  januar 30, 2017 at 10:00

  Kære Malene,
  Det ser drøngodt ud!(Y),, er der en snert grøn i farven,,?
  Vi har også en bred endevæg i stuen, der skal ha en omgang Jotun Minerals, men guud hvor det dog svært at vælge farve :-0 Vi går også efter et råt og rustikt look, men gerne med en smule varme.
  Du skriver at farven “FORM” fremstår meget mørk på væggen, men på farveprøverne syner den ikke særlig mørk. Oplevede du, at farven blev mørkere end den fremstod på farveprøven,,?
  Har du generelt nogle gode fif til valg af farve, noget man skal være opmærksom på, m.v.?
  Tak for en skøn blog! 🙂
  Venlig hilsen Anne

 • Reply
  Anne
  januar 30, 2017 at 10:05

  Kære Malene,
  Det ser drøngodt ud!(Y),, er der en snert grøn i farven,,?
  Vi har også en bred endevæg i stuen der skal ha en omgang Jotunheimen Minerals, men guud hvor det dog svært at vælge farve :-0 Vi går også efter et råt og rustikt look, men gerne med en smule varme.
  Du skriver at farven “FORM” fremstår meget mørk på væggen, men på farveprøverne syner den ikke særlig mørk. Oplevede du, at farven blev mørkere end den fremstod på farveprøven,,?
  Har du generelt nogle gode fif til valg af farve, noget man skal være opmærksom på?
  Tak for en skøn blog! 🙂

Leave a Reply