Ikke-kategoriseret

Don’t jugde a book by it’s cover…. or?

Don’t  Judge a book by it’s cover

Jeg elsker smukke bøger, og jeg bryder med 200% sikkerhed det klassiske udsagn: ‘Don’t judge a book by it’s cover’. Jeg er faktisk lidt flov over at indrømme det, men altså nu gør jeg det bare… Jeg køber coffee table books, som er pæne udenpå. -Og hvis de er virkelig pæne udenpå, men virkelig kedelige indeni… -øhhh, så køber jeg dem stadig! Gør det mig overfladisk? Det vil nogen nok mene, men det synes jeg ikke, jeg betragter nemlig smukke bøger som et stykke kunst. Jeg bruger dem i min indretning som dekoration – præcis som jeg gør med kunstværker, skulpturer, vaser og stager.

Jeg er fan af den forholdsvis nye webshop New-mags.com, som sælger smukke bøger og lækre luksus magasiner. Shoppen blev en realitet i det sene forår, og jeg har fulgt den fra start. Jeg elsker at støtte op om nye virksomheder, særligt når der ligger en  tydelig passion og stor arbejds-iver bag, -og nå ja, så selvfølgelig også hvis jeg kan lide de produkter som tilbydes og det kan jeg virkelig.

Her kommer tre favoritter fra webshoppen: New-mags.com – Jeg viser med vilje kun forsiderne, bare for at bakke mit indlæg lidt op. Hvis du vil have et smugkig i bøgerne, så kan du følge linket ved hver bog.

sexology-book

‘The Institute of Sexology’ – en super fræk sag! Feminint og sexet cover.
Du kan smugkigge og/eller købe den lige her

 

 

theageofcollage2_cover_rgb

 

‘The Age of Collage 2’ – Jeg er vild med den mystiske forside, og disponeringen af motivet. Meget kunstnerisk og lækker i farverne. Kig i bogen eller køb den her

 

 

onceinalifetimevol2_front_rgb_1

 

‘Once in a Lifetime’ – Jeg har siden jeg var barn drømt om at rejse i luftballon og den drøm minder dette omslag mig om. Det er magisk, drømmende og eventyrligt, og det giver mig en skøn frihedsfølelse, for jeg kan jo bare tage afsted, hvis jeg vil ikk? Kig i den smukke bog her

Don’t jugde a book by it’s cover…. or?
Artikel
Don’t jugde a book by it’s cover…. or?
Beskrivelse
Don't  Judge a book by it's cover Jeg elsker smukke bøger, og jeg bryder med 200% sikkerhed det klassiske udsagn: 'Don't judge a book by it'
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply