Køkkenet (Kitchen) Mad

Den gode samvittighed

Reklame

KØKKEN-VÆRKTØJ
MED GOD SAMVITTIGHED

Jeg har efterhånden lavet en del indlæg i samarbejde med Fiskars, hvilket gør, at jeg egentlig føler mig ret godt rustet i mit køkken samtidig med, at jeg gennem et års tid nu har haft muligheden for virkelig at teste Fiskars produkter i min hverdag.

Jeg sætter pris på god, sund mad, allerhelst økologisk og særligt grønt tilbehør til kød og fisk i form af sunde grøntsager. Jeg er fan af vintermad, og så er jeg mega fan af at holde det enkelt. En middagsret hos mig kan sagtens bestå af en god hakkebøf med stegt spiskåls eller en god rustik og grov kålsalat.

Et spidskål delt på langs i firer og grillet på panden med lidt salt er noget af det bedste jeg ved, f.eks. til en hakkebøf.

Hos Fiskars har man fokus på bl.a. sund livstil, gode råvarer, økologi, natur og rene nordiske forhold, og det spiller super godt sammen med den livsstil, jeg gerne vil føre og vigtigst af alt, så er NORR knivene bæredygtige, de er nemlig FSC mærkede. FSC mærkning er super vigtig og i virkeligheden bør vi alle gå meget mere efter FSC mærkede produkter. Hvis du ikke ved hvad FSC mærkning er så kig her

Rødkål fint snittet, apelsiner, valnødder og appelsinsaft er en let og hurtig lækker salat.

NORR knivserie fra Fiskars er designet af Jacob Leth-Espensen og det er efterhånden de eneste knive jeg har i mit køkken. Det er jo ret naturligt, når nu jeg har lavet en del arbejde med firmaet, men hånden på hjertet, så er det altså også nogle af de bedste og skarpeste knive jeg har haft. De ligger godt i hånden, er nemme at håndtere uden de smutter ud af hånden og så vejer de ikke så meget, dvs. at en slapsvans som jeg ikke bliver træt af at stå og snitte kål og rodfrugter… og det gør jeg meget i vintersæsonnen.

En varm kop ingefær te er perfekt til vinterens løbene næser

Som tidligere nævnt spiser jeg allerhelst så økologisk som jeg kan, uden at være fanatisk, det at tænke sig om og være bevidst om hvad man putter i munden er ligeså vigtigt som det at have en kritisk holdning til f.eks. de redskaber man bruger. Derfor har jeg sgu som regel ret god samvittighed når jeg laver mad i mit køkken både med de råvarer jeg køber og de redskaber jeg bruge i mit køkken 🙂

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply