Ikke-kategoriseret

Någon annans spegelbild

‘Någon annans spegelbild’ af Lisa Love – Det er længe siden, jeg har været forbi Lisa Loves website, og der er simpelthen kommet så mange fantastiske værker til siden, så jeg spammer jer lidt disse dage, jeg ved det godt.

Dette kunstprint er jeg ret betaget af. Billeder af halvnøgne kroppe er meget oppe i tiden og jeg finder dem utrolig smukke og sårbare. Der er et lys og en stemning over Lisas billeder, der virkelig tiltaler mig. Det er lidt dyster, melankolsk og grumset, måske tiltaler det mig, fordi vi lever i en visuelt meget poleret verden?

‘Någon annans spegelbild’, kan købes her

kunstprint-kunst-art-artprint-poster-plakat

Någon annans spegelbild
Artikel
Någon annans spegelbild
Forfatter
Boligcious

1 Comment

  • Reply
    Stine
    september 7, 2016 at 21:30

    Tak for at åbne min verden for en ny kunstner! Fire billeder er tilføjet min ønskeseddel.

Leave a Reply