Produkt og design (Interior design)

Smukke spejle

Et spejl i boligen er et must, jeg tænker ikke, at der er mange i DK, der lever i en bolig uden bare et spejl? Jeg er med på, at der er dage, hvor man ville ønske man ikke havde et spejl i boligen, ha ha ha… altså de der søndag morgner ovenpå en festlig aften eller mandag morgen klokken alt, alt for tidligt.

Jeg elsker spejle, og det er ikke fordi, jeg er narcissistisk, tværtimod! Det jeg elsker ved at bruge spejle i min indreting og når jeg indretter for mine kunder, er både den effekt det giver at placere spejle rundt omkring, også i de der kringelkroge som hurtigt bliver blinde vinkler. Med spejle placeret disse steder, kan man vække ‘døde’ hjørner til live og give de forskellige rum flere dimensioner.

Der findes så utrolig mange smukke spejle, og disse er perfekte til at bruge som dekorativt og effektfuldt element i indretningen. Jeg har fundet en stor håndfuld af mine yndlingsspejle lige nu – Alle sammen nyheder, måske lige på nær et par enkelte fra Menu og &tradition, men de skulle bare med.

Hermed inspiration til dig, der gerne vil eksperimentere med spejle… ( og husk, at hvis du overhovedet ikke kan finde ud af det, så kan du hyre mig til at komme ud og give indspark til indretning)

IO spejlet er en nyhed fra Gejst, og dette er et super fint dekorativt, lille spejl, som kan placeres mange steder. Man kan placere det i et stilleben for at skabe en sjov spejlning af en skulptur eller et stearinlys. Desuden er det praktisk som ekstra spejl ved siden af hel-figurspejlet, hvis man lige skal se om man får en stor r.. i et par bestemte par bukser 😉

Daytona er fuldstændig fantastisk – et spejl med elegant pondus og referencer til mormors sminkebord. Spejlet kan stå på kommoden eller skænken, og er så smukt bare at have stående fremme. Daytona er designet af Reflections

Amore spejlet er fra &Tradition designet af Space Copenhagen. Disse tre spejle giver en super fed effekt særligt hvis man hænger dem et sted, hvor de kan reflektere natur fra et vindue, det giver nemlig dimensionen af flere vinduer. Meget dekorativt og effektfuldt.

Nyhed fra Menu, så ny at det vist ikke helt er i butikkerne endnu, men det kan ikke vare længe. Spejlet hedder Nimbus og er perfekt i entréen, i stuen eller på badeværelet. Super flot, måske ville det være et fint alternativ til det der runde ko-øje-vindue jeg altid har ønsket mig?

ANGUI fra AYTM er et gulvspejl, det kan flyttes rundt ret let og det gør det ret praktisk. Et flot spejl i garderoben, soveværelset eller entréen.

Det runde spejl hedder Darkly Mirror og er fra Menu. Spejlet fås i flere størrelser og det gør det ret sjovt at lege med på væggen som en slags kunstinstallation.

Easel Mirror har et meget æstetisk og industrielt udtryk, jeg synes det er vanvittig cool særligt i entréen. Flot nyhed fra skønne Kristina Dam

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply