Ikke-kategoriseret

TIP: Vask farverne tilbage i dine yndlingstekstiler

Indlægget er en del af mit samarbejde med Georg Jensen Damask

Et godt tip…

Vidste du at Georg Jensen Damask har udviklet et særligt vaskemiddel, som opfrisker farverne på dine forvaskede tekstiler?

IMG_7961

Du kender det godt ikk, det der med at have et yndlingshåndklæde, sengetøj eller noget i den stil. Du hiver det ned fra tørresnoren så snart det er tørt og glæder dig over at bruge det igen og igen og igen… Jeg har i hvert fald mine favoritter.
Alle de vasketure koster på farverne, de kan godt falme lidt og når nu Georg Jensen Damask producerer sengetøj, duge håndklæder osv., der har så høj kvalitet at det holder hele livet, ja så er det jo nærliggende at netop de, udvikler et middel som kan bringe liv i farverne.

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 14.16.35

 

 

TIP: Vask farverne tilbage i dine yndlingstekstiler
Artikel
TIP: Vask farverne tilbage i dine yndlingstekstiler
Beskrivelse
Indlægget er en del af mit samarbejde med Georg Jensen Damask Et godt tip... Vidste du at Georg Jensen Damask har udviklet et særligt vaskemiddel, som opfrisker farverne
Forfatter
Boligcious

2 Comments

 • Reply
  Jannie Mann
  august 31, 2016 at 07:30

  Har lige set en reklame for Damavask, og jeg bliver nødt til at sige, at det tror jeg simpelthen ikke på! Jeg har en mørkeblå dug fra Georg Jensen, ja faktisk har jeg 2, og den ene er ikke så lang som den anden, og har derfor været brugt mange flere gange og er dermed falmet. Vil du påstå, at hvis jeg vasker den med Damavask, vil den blive samme blå farve, som den har været, og dermed ens med den anden???

  • Reply
   Malene Marie Moller
   august 31, 2016 at 11:42

   Hej Jannie

   Jeg ved det ikke, jeg tænker ikke den bliver som ny, men farverne skulle blive genopfrisket. Det skader vel ikke at prøve:-) Jeg vaskede nogle forvanskede økohåndklæder og de blev ikke som nye, men de blev pænere synes jeg.

   Kh. Malene

Leave a Reply