Ikke-kategoriseret

Print your own Insta wall

Produkttest – Sponsoreret indlæg

hp-printer-insta-print

 

I princippet ville jeg altid sige nej til at skrive om en printer, mest fordi en printer nok er det mest usexede i boligen og en teknisk ting, man gerne ser bag lås og slå. Så jomindre printeren kommer i et design, der virkelig rykker og er så lækkert, at det nærmest får ærespladsen i hjemmet, så nej tak, ellers tak. Det var faktisk også det, jeg ville have svaret HP, da de kontaktede mig omkring denne test. Og hvorfor sidder du så alligevel og læser om en printer?  -jo det gør du fordi den her printer, den kan noget, noget som jeg er ret begejstret for og det tror jeg også du bliver.

Jeg har ledt og ledt efter en lille trådløs printer, en der kan stå i mit skab bag lukket låge og som bare printer løs, når jeg trykker på tastaturet. Så sent som i sidste uge besøgte jeg en større EL-kæde, og de trådløse printere man kunne få var 2 1/2 gange større end HP DeskJet 3720 som jeg har testet, se det var første plus i min bog! Så kommer vi til prisen: 599 kr. fin fin pris…. Og hvad kan den så, jo den kan scanne, printe og kopiere, og så kan den lige en ting mere, og det er den ting indlægget handler om – Tjek lige denne lille film som jeg har lavet så får du en idé…

Jep jeg printer mine Instagram billeder ud på HP DeskJet 3720, og kvaliteten er overraskende god. Papiret man kan købe til formålet er perfekte i formatet, har en lækker mat overflade, og fjerner du bagbeklædningen, kan de klæbes på væggen. Det hele er naturligvis bygget op omkring en rigtig cool app som HP har udviklet –  App’en hedder HP Social Media Snapshots og kan downloades gratis her

DSC04544

Åben appen, vælg hvilken kanal du vil printe billeder fra evt. din Instagram, Facebook, Flickr eller dit fotobibliotek. Når du har udvalgt et billede, har du i app’en mulighed for at vælge ramme og layout. Du kan også skrive en tekst til billedet. Klik på print og så går magien i gang. I appen kan du også vælge om billedet skal være i sort/hvid og hvor mange kopier du vil printe, endvidere kan du også bestille nyt fotopapir direkte fra appen. Det er altså super let og jeg er virkelig vild med det.DSC04550

Jeg har lavet en ret fin billedvæg med mine billeder… -se herinsta-foto-photo-print

HP DeskJet 3720 er praktisk, lille og den udfører lige præcis de jobs den skal kunne og den gør det godt. Social Media Snapshot app’en er genial, og jeg kan komme på mange fantastiske idéer, hvorpå man kan bruge sine selvklæbende billeder. Her skal du få nogle af mine idéer:

 • Lav din egen skønne instagram væg, ligesom jeg har gjort
 • Print billeder ud af familien og klæb et på hver deres garderobeplads i entréen, måske giver det bonus, i form af mindre rod, når hver har sin faste plads og den er synliggjort med et billede
 • Tag billeder af ungernes tegninger, print og lav en kunstvæg
 • Print feriebillederne ud og lav et smukt album
 • Print en stak billeder ud af dig og din bedste ven fra skønne oplevelser, I har haft sammen. Forær dem i en lille gavepose som værtindegave
 • Fyld et opbevaringsglas med f.eks. din hjemmelavede granola, pesto eller noget i den dur, skriv opskriften ned, tag et billede af den, print og klæb den uden på glasset. Forær glasset væk i gave med en opfordring til modtageren om selv at kunne genopfylde glasset ved hjælp af opskriften.
 • Klæb billeder på julegaverne med “til og fra” tekster på
 • Tag billeder af dine sko, klæb dem på skoæskerne. På den måde har du lettere ved at overskue, hvor yndlings stiletterne gemmer sig

…… jeg kunne blive ved, men jeg tror du har fanget idéen ikk:-) – Printeren kan købes for 599 kr. hos Wupti og i Bilka

 

 

Print your own Insta wall
Artikel
Print your own Insta wall
Beskrivelse
Produkttest - Sponsoreret indlæg   I princippet ville jeg altid sige nej til at skrive om en printer, mest fordi en printer nok er det mest usexede i boligen og
Forfatter
Boligcious

4 Comments

 • Reply
  Sine Jensen
  august 19, 2016 at 07:27

  Virkelig fin idé! Ved du om fotopapiret kan bruges i “almindelige” printere også? 🙂

  Bedste hilsner
  Sine

  • Reply
   Malene Marie Moller
   august 19, 2016 at 18:08

   Det vil jeg tro Sine, men ved ikke om printkvaliteten er lige så god:-)

 • Reply
  Laura
  november 6, 2016 at 15:43

  Hvad er det for noget printerpapir? Går ud fra, at det er lidt særligt, når det er i den størrelse og kan klistre bag på 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 19, 2016 at 21:33

   Hej Laura, HP laver printerpapiret der passer lige til og har klister bagpå, super smart.

Leave a Reply