RUM OG INDRETNING

Hvis jeg havde et sommerhus….

S O M M E R H U S

Hvis jeg havde et sommerhus, så skulle det være indrettet i en skarp kontrast til den indretning jeg har hjemme. Et sted hvor der ikke var så mange ting at forholde sig til, så jeg kunne koble helt af.  Jeg elsker vores hjem, det er hyggeligt, pænt (hvis jeg selv skal sige det) og fuld af ting som jeg godt kan lide. Der er ikke nogen konsekvent stil, det er et mix af farver, materialer og nyt og gammelt – personligt og varmt. 

Jeg har dog altid været lidt fascineret af dem, som kan gennemføre en konsekvent holdning til stil, materialevalg og farver. Dem der forstår af manøvrere en helt fast stil uden slinger i valsen. Jeg kan ikke selv finde ud af det, og har heller ikke lyst til det her hjemme, men jeg drømmer om et sommerhus, hvor jeg kunne prøve at forfølge en fast stil, et sparet valg af farver så stedet blev en rolig og harmonisk base.

Tine K Home er super skarp til netop dette og jeg er meget inspireret af hendes univers. Her er naturen det bærende element og farverne er holdt kun i hvid, sand, lidt sort og bambus, jeg er vild med det. Så hvis jeg skulle indrette mit eget sommerhus, så ville jeg hente inspiration fra Tine K Home. Natur, rustiks, spartansk og roligt. Her skal du se mit inspirationsboard som visualisere en stilretning og stemning som jeg ville lege med, hvis altså jeg var så heldig at kunne købe et sommerhus en dag…

Håber du følte dig inspireret ♥ God Grundlovsdag

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply