Ikke-kategoriseret

Urban gardening: Der er gang i mit lille væksthus

Indlægget er en del af mit samarbejde med Skagerak – Styling, foto og ord er af mig

Jeg nævnte for nogle indlæg siden, at jeg ikke er god til det med have. -Altså jeg er rigtig god til at være i den…. liggende/siddende, nyde den, lege med ungerne i den, hoppe trampolin og spise mad grillet på terrassen, det er jeg rigtig god til, men det der med at passe den, det er jeg ikke, og som jeg skrev, så har jeg sluttet helt fred med det. Mine blomsterbede er placeret i potter på terrassen, jeg nyder nemlig masser af blomster, de skal bare ikke stå i bede, for dem får jeg ikke luget og nusset om. Derfor kan du jo nok regne ud, at jeg ikke har en køkkenhave ikk? Jeg har et blommetræ og nogle vilde frugtbuske, som bliver ribbet så snart der er bær/frugt på… jeg elsker det, og så passer de sig selv.

På trods af det, så må jeg indrømme, at jeg jubler og klapper i hænderne, hver dag jeg ser mit lille væksthus fuld af tomater… Små smukke, runde, bløde og røde tomater. IMG_6128

Er det ikke fint? Og de smager så godt! Jorbærplanten er der ikke helt endnu, men min jubel bliver mindst lige så stor, når de kommer. Det fine væksthus er fra Skagerak, og jeg synes det er så hyggeligt, at have stående.. Det står primært på terrassen, men nogle gange skal det lige stå i mit køkken nogle dage, bare fordi det er så pææææænt. IMG_6129

Se sådan en lillebitte have er overskuelig, den er helt perfekt til mig, jeg overvejer endda om jeg skal have to mere stående. Et til tomater, et til agurker og et til jordbær ♥

IMG_6130

Urban gardening: Der er gang i mit lille væksthus
Artikel
Urban gardening: Der er gang i mit lille væksthus
Beskrivelse
Indlægget er en del af mit samarbejde med Skagerak - Styling, foto og ord er af mig Jeg nævnte for nogle indlæg siden, at jeg ikke er god
Forfatter
Boligcious

4 Comments

 • Reply
  Susie
  juli 18, 2016 at 06:43

  Må jeg spørge, hvor fliserne i dit køkken er fra? De er super flotte!

  • Reply
   Malene Marie Moller
   august 5, 2016 at 07:44

   Hej Susie
   Det er metrofliser fra Mozaikhjørnet

 • Reply
  Janni
  juli 18, 2016 at 12:25

  Hvilken sort er jordbærplanten? Sådan en kunne jeg godt bruge i min vindueskarm ved siden af mine tomat og chili planter.

  • Reply
   Malene Marie Moller
   august 5, 2016 at 07:47

   Hej Janni

   Arghh der fik du mig, jeg er ikke så stærk i planter og jeg fik smidt sedlen ud hvor sorten fremgik. Øv, her kan jeg altså ikke hjælpe dig.

   Kh. Malene

Leave a Reply