Produkt og design (Interior design) RUM OG INDRETNING

DO it your Shelf …

Indlægget er en del at et samarbejde mellem Skagerak og Boligcious.
Jeg vælger selv, hvad jeg vil skrive om og hvad jeg skriver

DO Shelf er et smukt og meget enkelt møbel fra Skagerak som jeg først nu, har fået øjnene op for. Nogle gange ser man noget, det kan være en ting, et møbel eller et menneske for den sags skyld, som man registrerer, men ikke lagre og ikke ser sådan rigtigt for, hvad det er.

DO it your Shelf ...

DO reolen fra Skagerak er jo fantastisk, den er så enkel – 4 stave og et par hylder. Den er diskret, og derfor overser man den måske lidt, men i virkeligheden er det efter min mening dens største styrke designmæssigt. En reol skal nemlig rumme rigtig mange ting og udtrykket bliver let voldsomt og rodet, særligt hvis reolens design “larmer” meget. En reols fornemmeste opgave er nemlig at agere scene for dine ting, den skal lade dine nips, bøger m.m. shine og ikke selv tage spotlightet, og det er det DO Shelf gør rigtig flot. DO it your Shelf ...

Jeg her vild med de buttede hjørner, de runde stave og kombinationen mellem det lyse egetræ og laminat overflade.DO it your Shelf ...

Proppet med hvidt og råhvidt porcelæn gør DO Shelf poetisk – I’m i love, det er jeg virkelig!

DO it your Shelf …
Artikel
DO it your Shelf …
Beskrivelse
Indlægget er en del at et samarbejde mellem Skagerak og Boligcious. Jeg vælger selv, hvad jeg vil skrive om og hvad jeg skriver DO Shelf er et smukt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply