Boligtekstil (Textiles for the home) Soveværelse (Bedroom) Uncategorized

Balsam for sjælen …

Indlægget er en del af et samarbejde mellem Boligcous og de to omtalte firmaer.
Ord og erfaringer er mine egne

I morges skiftede jeg sengetøj på min seng. En luksus jeg tillader mig ugentligt, fordi jeg simpelthen ikke ved noget bedre, end at lægge mig i min seng efter en lang dag og synke ned i noget sprødt, rent og velduftende sengetøj. Faktisk er der en ting, der er bedre, og det er, når sengetøjet er hvidt… det er da noget af det smukkeste og lækreste i verden, er du ikke enig?

Jeg er stor fan af både Georg Jensen Damask og Aupings sengetøj og jeg er storforbruger af begge dele. Det koster mere, end hvis du køber dit sengetøj i IKEA det ved jeg, men for mig er det simpelthen så stor en luksus, det er balsam for sjælen og den tillader jeg mig selv, så sparer jeg andre steder.

Balsam for sjælen ...

Det hvide smukke sengetøj er designet af Arne Jacobsen og det er faktisk på tilbud lige nu! Det passer så smukt til ‘Essential’ sengen fra Auping.

Lige nu kan du få smukt hvidt sengetøj nedsat fra Georg Jensen Damask, desginet af Arne Jackobsen – Jeg har sættet (ikke i hvidt desværre, så måske jeg selv skal frem med dankortet:-) Det er fantastisk lækkert og en drøm af kvalitet. GJD’s sengetøj er så høj en kvalitet og så tidløst i designet, at det kan gå i arv, så investeringen er slet ikke så dum endda.

Køb det nedsat herBalsam for sjælen ...Balsam for sjælen ...

Et andet sæt hvidt sengetøj som jeg også gerne vil anbefale er STRAIGHT STITCH fra Auping. Her taler jeg også af personlig erfaring. Et smukt lækkert sæt med fine søm-detaljer og bred pyntekant på pudebetrækket.

Balsam for sjælen ...

Disse to billeder er hjemme fra mit soveværelse, så den er god nok, jeg har testet det 🙂
Du kan købe det lige her
Balsam for sjælen ...

 

Balsam for sjælen …
Artikel
Balsam for sjælen …
Beskrivelse
Indlægget er en del af et samarbejde mellem Boligcous og de to omtalte firmaer. Ord og erfaringer er mine egne I morges skiftede jeg sengetøj på min seng
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Catherine Lazure
    juni 28, 2016 at 23:59

    I have the white Arne Jacobsen set by Georg Jensen Damask, and I LOVE it!! Like you wrote, it is an investment, but very much worth it!

Leave a Reply