Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Jeg rejser tilbage i tiden…

Under 3 Days of Design besøgte jeg By Lassen i Holbergsgade. By Lassen havde genskabt Mogens Lassens kontor i kælderetagen i deres forretning, det var en stor oplevelse, særligt hvis man som jeg, er vild med de gamle arkitekters historie. Jeg gik på opdagelse ved hans arbejdsbord, og det var som at rejse tilbage i tiden. Det var ufatteligt spændende, at få lov at snage lidt i hans gamle breve, skitser og se alle hans redskaber.

Der er noget helt magisk ved at få lov til at komme helt tæt på mennesker som man beundrer, aldrig har mødt og som man kun kender på afstand. Mogens Lassen er her jo ikke længere, og derfor var det endnu mere specielt at få lov at komme indenfor og se f.eks. hans håndskrift på papirer, hans personlige hilsner til sine familiemedlemmer, skitser af design der ikke blev til noget og det der blev.

Kigge på dimser og redskaber der flyder på bordet og forestille sig hvilken inspiration han har fundet i disse omgivelser. Lade fingrene løbe over ryggen af hans stol, den stol han har siddet ved så mange gange og tegnet de vildeste bygninger og møbler. Jo jeg følte mig helt tæt på en person, jeg beundre, men aldrig kan møde og derfor var det så stor og fin en oplevelse, som jeg sent vil glemme. Under mit besøg blev jeg vist rundt af Søren Lassen, barnebarn til Mogens. Jeg har mødt Søren før, og jeg kan så godt lide at følges med ham rundt blandt Mogens’ design og lytte til hans mange personlige historier og tydeligt mærke hans passion og kærlighed til den designarv, han er med til at bære videre.

Jeg er selv ret stolt af selv at være en lille del i det at bringe historierne om Lassen brødrene videre ud, som ambassadør for by Lassen.

Her skal du få lov at komme med mig rundt i Mogens Lassen fantastiske arbejdsrum.

 

Foto: Malene Marie Møller.

 

Jeg rejser tilbage i tiden…
Artikel
Jeg rejser tilbage i tiden…
Beskrivelse
Under 3 Days of Design besøgte jeg By Lassen i Holbergsgade. By Lassen havde genskabt Mogens Lassens kontor i kælderetagen i deres forretning, det var en stor oplevelse
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply