BØGER

Cereal Magazine – Cereal City Guides


“The world is a book and those who do not travel read only one page.”

― Augustine of Hippo   


 

Cereal Magazine - Cereal City Guides

Jeg har længe været fan af det voldsomt lækre magasin ‘CEREAL’ – Magasinet udkommer 2 gange årligt og det er en visuel, æstetisk lækkerbisken. Ikke for at lyde nørdet, så er lay-outet i magasinet så smukt udført… – og ja det kan godt være du tænker, who cares om lay-outet er smukt, men min pointe er, at det betyder noget for helhedsoplevelsen. Det giver nemlig en helt fantastisk ro at bladre i CEREAL. Magasinet virker beroligende og meditativt på mig – Jeg kommer ned i gear og slapper af og drømmer mig ind i de smukke billeder, og glemmer for en stund både tid og sted. Det er ret stærkt at være magasin og kunne det!

Hvert kapitel i magasinet indholder af historier om steder, mennesker og produkter, understøttet af ufattelig smukke billeder.

 

Cereal Magazine - Cereal City Guides

 


 

CEREAL City Guides


Cereal Magazine - Cereal City Guides

CEREAL laver også de her smukke rejsebøger med præcis lige så lækkert og inspirerende indhold som i deres magasiner. Bøgerne indeholder en guide til en specifik by.
CEREAL har udvalgt deres personlige favorit steder i byen, og alt er naturligvis billeddokumenteret på smukkeste vis. I bøgerne finder du små hyggelige og personlige beretninger fra lokale indbyggerer, samt et kort og endnu afsnit med masser af anbefalinger.

Besøg CEREAL her

Cereal Magazine – Cereal City Guides
Artikel
Cereal Magazine – Cereal City Guides
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply