UDENDØRS

Velkommen min gamle ven

Kender du det der, med at savne en gamle ven? En af den der slags venner, som gør dig glad, giver dig energi og gør livet lettere, smukkere og berusende? Sådan har jeg det med foråret, det har du garanteret også. Det føles altid som en evighed siden, men sådan er det med længsel og derfor er det FANTASTISK, når man så endelig står der, og kan tage imod med åbne arme.

I dag er det 1. marts – Det er officielt forår! Det var lidt svært at få øje på gennem isen på min forrude, men jeg kan se solens magtkamp med skyerne ud gennem mit vindue. Jep, jeg har tjekket vejrudsigten, og der er absolut intet tegn på forår – det ser ud til at skyerne vinder kampen i dag, men jeg er da ligeglad, for det er 1. marts og i går aftes da parkerede min bil, kunne jeg dufte forår og fuglene fløjtede, -også selv om det var mørkt – Det var magisk!

Om lidt kan vi flytte livet udendørs. Om sommeren tilbringer jeg det meste af min tid i haven. Ikke med havearbejde, no no no. Livet ude tilbringes med leg, fodbold i haven, høje gyngeture, afslapning på daybed’en med en god bog, indtagelse af alle dagens måltider på terrassen, fylde badebassin – tømme badebassin, og inviterer gæster til lange middage, -du ved de der middage der varer til solen igen står op.

I dag sender jeg den der “Spring-feeling” videre og byder foråret velkommen, som var det en gammel kær ven! Jeg håber at stemningsbillederne her vil varme dig på denne iskolde smukke første forårsdag i 2016 – Husk lige præcis DENNE dag, kommer aldrig igen, så nyd den ♥

Velkommen min gamle ven Velkommen min gamle ven Velkommen min gamle ven

Billederne er fra IKEA, hvor du kan købe de fleste af de ting du ser på de smukke billeder

Velkommen min gamle ven
Artikel
Velkommen min gamle ven
Beskrivelse
Kender du det der, med at savne en gamle ven? En af den der slags venner, som gør dig glad, giver dig energi og gør livet lettere, smukkere
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply