D.I.Y. Jul (X-mas)

Send et julekort

Der er ikke noget som at få et julekort med en personlig hilsen. Det er nærmest en gave. Vi giver dig her nogle bud på julekort, der vil være en visuel smuk, sjov eller anderledes budbringer af dine julehilsner.

Send et julekort

BOB NOON – julekort. Sjove og fantasifulde illustrationer fra kunstkollektivet Bob Noon. Lige til at putte i en ramme og hænge op blandt andet kunst på væggen. Mål 10,5 cm. x 14,8 cm. Pris 25,- hos Luxo Living

Send et julekort

TIMBERGRAM – julekort i 3 mm birketræ med print. Inspireret af de originale træpostkort fra starten af 1900-tallet. Ikke bare et kort, men en gave i sig selv, som bliver stående fremme. For hver 10 solgte kort, plantes der et træ i Afrika via velgørenhedsorganisationen Tree Aid. Mange forskellige jmotiver. Mål 10 x 15 cm. Pris 45,- hos Mark & Waldorf

 

Send et julekort

TOREMEMBER – Christmas I, II og III. Julekort med julemotiver skabt på nytænkende vis med grannåle, blade fra julestjerner mm. Kreativt og inspirerende til julens DIY. Pris 37,- for A5 og 22,- for A6 hos Artrebels

 

Send et julekort

ViSSEVASSE – julekort med fine vintermotiver, som også fortsætter om på bagsiden, så det ser fint ud, når det bliver foldet ud. Idylliske og stemningsfulde motiver, der også vil gøre sig godt i en ramme på væggen. Mål 10,5 x 14,8 cm. Pris 25,- for ét og en sammenpakning med to kort 45,- hos ViSSEVASSE

 

Send et julekort

LOUISE EGEDAL – lækkert dobbelt julekort som er signeret og printet på kraftigt papir. Tanken er, at kortet også fungerer som en gave, der kan indrammes. Enkel og smukt billede af naturens fantastiske bidrag til julen. Kr. 30,-  (5 stk. koster 125 kr.) hos Louise Egedal

 

Send et julekort

ONE MUST DASH – grafiske julekort med sjov tekst. Kan købes som almindelig julekort, men du har også mulighed for at indtaste din personlige julehilsen, som bliver printet ud på kortet og sendt direkte til modtageren. Mål A6. Pris 29,- og 40,- med din julehilsen og fragt hos One Mush Dash

 

Send et julekort

PEOPLE I’VE LOVED – sjove og finurlige julekort designet af Carissa Potter, samt et fint enkelt hjerte, der lige minder én om, hvad det hele handler om. Mål 11,5 x 16 cm og 9 x 12,5 cm. Pris 55,- og 30,-alle fra Stilleben

 

Send et julekort

SPIELKKIND – julekort der løfter smilebåndet med Kerstin Hiestermann’s små, dejlige tegninger. Elsker hvordan hun formår at finde og skabe en historie i en grøntsag, mad, en ting mm. Mål 10,5 x 14,8cm. Pris for 3 af hver/9 stk. 150,- hos spielkkind

 

Send et julekort

CUT&MAKE – udstansede julekort, der kræver, at du eller modtagerne folder flapperne ud. Meget simple og smukke. Pris 30,- for fyrretræet hos Stilleben. De andre kan købes på cut&makes website

 

Send et julekort

KARINA BÆKKELUND – festlige illustrationer a la familiefotos som julekort. Lidst skævt og ret så befriende. Mål A5 enkeltsidet kort. Pris 30,- hos Karina Bækkelund

 

Send et julekort

MARC JOHNS – humoristiske julekort. Dejligt med skøre og humoristiske hilsner. Pris 26,- og 52,- for 3 stk. hos OHH DEAR

 

Send et julekort

YLVA SKARP – enkle og elegante julekort skrevet med Ylvas fantastiske flotte kalligrafi. Jeg vil også kunne skrive sådan! Mål 10 x 21 cm. Pris 36,- pr. stk. hos Ylva Skarp

 

Håber du blev inspireret til at sende et julekort, måske bare til én.
Måske blev du endda fristet til at købe et julekort som et indslag i din julepynt …

IDÈ

Julekort kan også bruges som et kunstneriske decemberindslag på opslagstavlen, sammen med dine juletableauer,
sat i ramme eller som en guirlande hængende på en snor sat fast med en papirklemmer.
Brug evt. nogle af dem, du har gemt gennem årene og køb et ekstra til dig selv.

Send et julekort
Artikel
Send et julekort
Beskrivelse
Der er ikke noget som at få et julekort med en personlig hilsen. Det er nærmest en gave. Vi giver dig her nogle bud på julekort, der vil væ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply