Badeværelset -(Bathrooms) GAVEGUDEN Gaveidéer (Gift ideas) Uncategorized

Tilfør lidt luksus og wellness til badeværelset

Selv det tristeste badeværelse kan gøres lækkert med lidt smukke ting, og lækre produkter. Heldigvis er der masser af den slags, og i dag tager jeg fat om nogle af dem.

Badeværelset skal være et sted som man har lyst til at tilbringe tid i. Det er jo efterhånden det eneste vi kan være i fred i, ikke sandt? – Badeværelset skal være rent og dufte rent. Smukke produkter, duflys, diffusere og lækre håndklæder kan hjælpe med at sætte lige præcis den stemning.

Tilfør lidt luksus og wellness til badeværelset

Den her følelse, den vil vi gerne have ikk? Foto via: clippings.com

NUORI er et nyt brand, som profilerer sig ved at være 100% økologisk. Der er ingen konserveringsmidler eller syntetiske stoffer i Nuoris produkter. Alle ingredienser kommer fra naturen. Jeg har testet NUORIS håndsæbe, håndlotion og bodylotion, og det er ganske lækkert. Håndsæbe og lotion er lækre kvalitetsprodukter, det mærker man klart og duften er dejlig og diskret.

Jeg er faldet pladask for Nuoris bodylotion, og jeg er normalt hende der altid bruger olier på kroppen, men den er her er fantastisk. Boldylotionen er let at smøre på, den er lidt flødeagtig og sådan føles huden også efterfølgende – blød og lækker. Duften er jeg vild med – den dufter som en citron fromage, det lyder måske lidt mærkeligt, men det er på en god måde -og jeg tænker, at det er da ikke dårligt at dufte så godt, at man er lige til at spise vel?

Tilfør lidt luksus og wellness til badeværelset
PACKING IS EVERYTHING …

Det er lidt vildt ikk? Emballagen betyder alt… -det gør den bare! Det er virkelig ganske få produkter, der kan stå alene, udelukkende på deres indhold. NUORI har valgt at gå mod strømmen. I en tid, hvor alle producerer håndsæber i brune og grønne flakoner med reference til de gamle apoteker, har NUORI valgt, at deres emballager skal afspejle essensen af deres produkt og deres filosofi. Derfor er NUORIs emballage helt hvid, med sort tekst, som kun beskriver det væsentlige. Der er skåret ind til benet, alt overflødigt er væk, og emballagen står frisk, enkel og ren, præcis som indholdet. Du kan se forhandlere af NUORI her

Tilfør lidt luksus og wellness til badeværelset

Der skal ikke så meget til for at gøre dit badeværelse lækkert. Jeg er ret vild med, at Lyngbyvasen fås i flere størrelser for det gør den perfekt anvendelig til så mange andre ting. (psssst… du kan indtil på søndag vinde produkter fra Lyngby Porcelæn bl.a. de her tre vaser i hvid… just saying! – Det sker på min Instagram ).

Tilfør lidt luksus og wellness til badeværelset

Duftpinde er også et produkt, som giver den der spa-følelse. Herover er det Skandinavisk’s flotte duft diffusere, dem er jeg lidt vild med. Designet er rent og maskulint og nårhhh ja, så dufter de jo hver især ret lækkert:-). Skandinavisk Duft Diffuser kan bl.a. købes her

Tilfør lidt luksus og wellness til badeværelset

Endnu en nyhed til badeværelset… jep det vrimler med dem, vi kan slet ikke få nok. MERAKI hedder denne serie, og den er overraskende nok fra House Doctor. Når et interiørfirma pludselig går ind og laver sæbe, så er det jo fordi deres forretningsnæser dufter tendens, som er lig med forbrug, der er lig med penge! Derfor synes jeg ofte, at man ender med et halvhjertet produkt. Et produkt hvis indhold er billigt og tarveligt, fordi at man i virkeligheden kun behøver at tænke EMBALLAGE. Men det er ikke tilfældet med MERAKI fra House Doctor. Jeg er virkelig blevet overrasket over kvaliteten, duften og hele arbejdet med denne serie. Ja selvfølgelig lugter House Doctor penge i tidens trend, men de er gået all in. De har sat sig for at lave et naturligt lækkert spa-produkt til rimelige priser og det er lykkes ret godt. Meraki er en bred serie, med alt fra sæber, håndcremer, håndklæder, tør-børster ja selv vatrondeller.
Cahetu.dk er vist den butik, der fører hele sortimentet – Kig forbi, jeg tror liiiige du kan nå det inden jul, det er da en for lækker julegave. Klik her

Meraki er skabt ud fra viljen til at skabe så rene og naturlige produkter som muligt. Flaskerne produceret i 100% genanvendeligt plast.

Meraki er fri for:

• parabener
• farvestoffer
• SLS
• hormonforstyrrende stoffer

Og indeholder:
• Kun mild konservering
• Æteriske olier – 100% økologisk
• Basis olier – 100% økologisk


MERE lækkert til badeværelset


Tilfør lidt luksus og wellness til badeværelset

Her kan du se en masse lækre produkter, som i den grad kan forvandle dit badeværelse om til en sand wellness-oase.

Vi starter øverst i venstre hjørne og bevæger os mod højre →

NUORI – det super lækre produkt jeg anbefalede i starten af indlægget – Det kan bl.a. andet købes i Illums Bolighus.  Bloomingville har netop lanceret en serie håndsæbe, jeg har ikke prøvet den, men emballagen er fin 80 kr. her
Natursvampe fra Sæbeværkstedet fra 80 kr. her
Merakis lækre serie i smukke grønne genanvendelige flasker se hele serien her

Jeg er Karmameju fan – Jeg elsker deres naturlig æstetiske olier, og har nu været afhængig i et par år – Jeg bruger stort set ikke andet til min krop og mit ansigt. Herover ser du håndsæbe og duftlys fra Karmameju. Tjek Kaikus store sortiment her.
Psssst… hvis du kaster dig ud i Karmameju’s kropsolie, så kan jeg anbefale den grønne WILD!
Aesop er jo THE PRODUCT – et sandt luksusprodukt! – Aesop startede hele denne bølge med flasker og mærkater i apotekerlook, og ligger klart forrest som firstmoveren. Aesop kan købes hos hollygolightly.dk

Aesop er skarpt forfulgt af La Bruket når det gælder de hotteste produkter, og det er virkelig også nogle lækre dufte La Bruket leverer. Jeg har taget La Brukets duflys med her, fordi det med Grapefrugtduft, dufter himmelsk. La Brukets duftlys er lavet af økologisk soya og det brænder i 45 timer. 3 duftmuligheder, 369 kr. her

Karmamejus skånsomme body brush er lavet af bæredygtigt bøgetræ med børstehår i naturfibre i tampico. Tampico er fibre, som kun findes i den mexicanske agave, og de har en enestående renhed og modstandsdygtighed, hvilket gør dem ideelle til tørbørstning af kroppen. 249,95 her
Og så skal der jo dufte godt, og det står Skandinavisk for. Her er det duften RO, men der findes masser dufte at vælge mellem. Se dem her

HER SHOPPER JEG
Her får du lige to tips til, hvor du kan shoppe lækker wellness

Cahetu.dk
-har et stort udvalg – bl.a. Rudolf Care som jeg egentlig lidt har glemt i det her indlæg. Jeg har ikke haft den luksus at prøve Rudolph Cares produkter, bortset fra Ansigtskrubcremen, og den er virkelig fantastisk.

Kaiku.dk
-har en hel afdeling med kun med spa produkter. Her køber jeg mine daglige Karmameju produkter

 

Tilfør lidt luksus og wellness til badeværelset
Artikel
Tilfør lidt luksus og wellness til badeværelset
Beskrivelse
Selv det tristeste badeværelse kan gøres lækkert med lidt smukke ting, og lækre produkter. Heldigvis er der masser af den slags, og i dag tager jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply