Uncategorized

Gaveidé: Online kursus af stylist Christina Wedel? – Vi giver dig special price!

Året der er gået har for mit vedkommende været ufatteligt rigt. Jeg er blevet stinkende rig i år i forbindelse med det jeg laver. Det er ikke penge, jeg er blevet rig på, nej nej nej, det er meget bedre… Jeg er blevet rig på netværk… mennesker… kolleger og VENNER.

Gaveidé: Online kursus af stylist Christina Wedel? - Vi giver dig special price!En af de venner hun hedder Christina Wedel… Hvad sige du så? Du kender hende godt ikk? – Måske kender du hende ikke endnu, men det er fair nok, du befinder dig jo som læser hos mig, fordi du er interesseret i interiør, Christina er ikke en interiør pige. Chrsistina er en modepige. Hun er top professionel, hamrende dygtigt og hun har så meget erfaring, at alle kan føle sig fuldstændig trygge i hendes hænder.

 

 

Christina har en blog Christianwedel.dk – som jeg ELKSER at følge. Det er en videoblog og jeg bliver simpelthen i så godt humør af at se Christina på skærmen. Hun er altid oplagt og i godt humør, altid smuk og grinende. Jeg får svar på alle spørgsmål omkring skønhed og mode og personlig velvære.

Du får lige en herlig forsmag her


Så er Christina ligesom præsenteret ikke:-)


ONLINE KURSUS – Genial julegave til dig selv eller en veninde


Christina lever altså af at klæde kvinder på, og hjælper dem med at finde deres stil og klæde sig på den bedst mulige måde. Christina bringer det bedste og smukkeste frem i dig! Hun har over 20 års, har været tilknyttet de fleste danske modemagasiner, musikvideoer, TV-programmer and the list goes on…

Christina laver online kurser! Kurser som du kan tage online, og som giver dig et rigtig god indblik i, hvilken kropstype du er, og hvilke snit du skal gå efter. Christina forklarer det meget bedre i videoen herunder. Det jeg bare gerne vil sige er, at DU kære læser, fordi du læser med her, kan købe eller give (-seriøst det her er den bedste julegave ever!) det her online kursus som normalt koster 1299 kr. men fordi du er med her, får du det til 799 kr.

SÅDAN GØR DU:

Gå til http://www.christinawedel.dk/laer-hvad-der-klaer-dig/ og klik på “Ja tak, stil mig videre til kurset”
Udfyld formularen med de nødvendige oplysninger og tjek at din email er indtastet korrekt
I feltet “Evt. Promokode” skriver du: BOLIGCIOUS
Acceptér vilkårerne
“Din pris” ændrer sig nu til 799 kr. (det kan tage et par sekunder)
Klik på “Gennemfør køb”
Herefter modtager du login-oplysningerne til kurset til din email og du vil altid kunne gå tilbage til de info for at tilgå kurset.
SÅ… -er du klar på at sende en kvinde smuk ind i 2016, eller vælger du selv at springe møglækker ind i det nye år? Det gør jeg:-)

Indlægget er lavet i samarbejde med Christina Wedel, det er ikke sponsoreret, det er blot to gode veninder, der deler deres kanaler, så de når længere ud til alle jer, der har lyst til at se og høre på os. GLÆDELIG JUL 

Gaveidé: Online kursus af stylist Christina Wedel? – Vi giver dig special price!
Artikel
Gaveidé: Online kursus af stylist Christina Wedel? – Vi giver dig special price!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply