Gadget's Gaveidéer (Gift ideas) Mand til Mand

Mand til mand / TEST+ GIVE AWAY

TEST


En veldesignet mus med kurver fra Logitech – What’s not to like?

Vi har testet Logitech’s nye mus MX Master. Logitech erklærer selv, at det er deres bedste mus til dato – Nu har jeg ikke testet alle deres mus, men jeg må sige, at jeg er begejstret for MX Master. Jeg har for længst droppet min Apple mus, fordi den på trods af sin skønhed, var klodset og svær/tung at arbejde med.
Da jeg lagde min hånd på MX Master for første gang, fik jeg sådan en rigtig rar Ahhh-følelse – Den er virkelig behagelig at holde på, og det er den altså også at arbejde med.
Mand til mand / TEST+ GIVE AWAY

MX Master er let at installere v.hj.a. et micro USB stick, det er ren plug and play! Den fungerer naturligvis også via Bluetooth. Musen kan via en knap, tilknyttes 3 forskellige computere. MX Master er hurtig og flydende at arbejde med, og så fungerer den på alle underlag, selv glas.  Batteritiden holder op til 40 timer, og den lades op via micro USB stikket. På kun 4 minutter får du nok opladning til en dags arbejde – man kan bruge musen mens den oplader.

SCROLLE

Scrolle funktionen er effektiv og rar at benytte også, når der skal scrolles ned over lange dokumenter. Tommelfingerhjulet er genialt, her kan du scrolle fra, side til side og, hvis du installerer Logitech Optionssoftwaren, får du adgang til alle tommelfingerhjulets funktioner. Med Logitechs Options-softwaren kan du vende sider og skifte mellem programmer. Du kan faktisk customize musen til eget behov ved at ændre tildelingen af funktioner til knapper og meget mere.
Mand til mand / TEST+ GIVE AWAY

DESIGNET

Her på Boligcious går vi meget op i, at et produkter både opfylder høj kvalitet, optimal funktion og så skal det altså være lækkert at se på. Set med mandebriller, er musen meget elegant og maskulin, men jeg som kvinde, synes også den kan noget. MX Master er klassisk sort med elegante champagnefarvede detaljer. Et grafisk mønster på musens side giver designet ekstra kant og eksklusivitet. Flot maskulint design.

Mand til mand / TEST+ GIVE AWAYMand til mand / TEST+ GIVE AWAY


GIVE AWAY


 

Vi har fået lov til at give en MX Master mus fra Logitech til en af vores læsere. Hvis du ikke selv står og mangler en mus, så tænk, hvor fed en gave du kunne give en i din familie! Læg en kommentar i kommentarfeltet – fortæl om musen er til dig selv eller en ven. Vi trækker lod den 26/11 – 2015

DER ER FUNDET EN VINDER! TILLYKKE TIL LISBETH GLUD ♥

Musen har en værdi af 849,00 kr.

Mand til mand / TEST+ GIVE AWAY


Indlægget er lavet i samarbejde med Logitech. Testen er foretaget af mig og indlægget er skrevet med mine egne ord baseret på min oplevelse af produktet

Mand til mand / TEST+ GIVE AWAY
Artikel
Mand til mand / TEST+ GIVE AWAY
Beskrivelse
TEST En veldesignet mus med kurver fra Logitech - What's not to like? Vi har testet Logitech's nye mus MX Master. Logitech erklærer selv, at det er deres
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply
  Stina
  november 19, 2015 at 13:22

  Wow, den ser lækker ud. Den ville være til mig selv 🙂 🙂 Arbejder hjemme og sidder mange timer ved skærmen hver dag, så det ville være rigtig rart at have en mus, der ligger godt i hånden 🙂

 • Reply
  Lisbeth Glud
  november 19, 2015 at 13:47

  Utrolig lækker mus, den vil jeg for alt i verden ikke forære væk hvis jeg er heldig at vinde den. Jeg er ved skærmen mange timer hver dag så en veldesignet og smuk mus vil virkelig være en stor lettelse og forbedring . Vidste ikke man kunne få så lækker en mus. Krydserfingre 🙂

 • Reply
  Sarah W.
  november 19, 2015 at 14:19

  Jobbet er sagt op, et nyt kursus i den kreative ende er startet, såå…. Musen skal da med mig på det nye job, som jeg ved ventetøj rundt om hjørnet – hurra for nye veje og for MOD!

 • Reply
  Sarah W.
  november 19, 2015 at 14:20

  Hahaha, ikke ventetøj, men venter. Se, den stavefejl var aldrig kommet med et rigtigt tastatur med en mus 😉

 • Reply
  Niklas Carlsen
  november 19, 2015 at 14:32

  Spændende produkt fra Logitech – Jeg vil bestemt beholde musen selv hvis jeg skulle være så heldig, da jeg til dagligt står i samme situation som dig; laver grafisk arbejde med en pæn, men ergonomisk ikke særlig god Apple Mus.

 • Reply
  Sannie Smidt
  november 19, 2015 at 15:04

  Wauw, den ser god ud!
  Det ville være en mega lækker julegave til kæresten, som er IT-supporter. Og så er den ikke grim – win win!
  Krydser mega meget fingre 🙂

 • Reply
  Jane Rønsted
  november 19, 2015 at 15:16

  Wow den mx Master er super lækker og smart design ❤️ Må indrømme at den er perfekt til mine hænder og vil få meget glæde af den , når jeg bruger mange timers arb på pc’en ? jeg er helt overvældet af glæde over den mus og vil være den bedste julegave at give sig selv ???? ønsker og håber og på forhånd Glædelig jul ?????????

 • Reply
  Pia Hansen
  november 19, 2015 at 15:25

  den skal helt sikkert være til mig selv, den minder meget om den jeg har og ligger helt fantastik min efterhånden og gammel jeg har skriger når jeg ruller på hjulet så jeg vil blive mere en lykkelig for en ny mus 🙂 jeg bruger mange timer hver dag foran min pc og går meget op i at passe på mine ting 🙂

  takker mange gange for den flotte konkurrence du holder for os det værdsætter jeg af hele mit hjerte 🙂

  ønsker dig en super dejlig dag og en glædelig Jul

  K.H Pia hansen
  missangelph@gmail.com

 • Reply
  Mette Haagensen
  november 19, 2015 at 15:50

  Uhh – jeg tror, jeg ville være superegoist og selv beholde den. Den ser rigtig smart og lækker ud. Tak for – endnu – en dejlig giveaway 🙂

  Kh
  Mette

 • Reply
  Nina
  november 19, 2015 at 16:40

  Den skal min søde kæreste ha’!

 • Reply
  Nicki Hansen
  november 19, 2015 at 17:50

  Fedt design og nytænkende. Den ville jeg gerne eje.

 • Reply
  Marlene Høj
  november 19, 2015 at 19:11

  Sådan en lækker sag kunne jeg godt bruge! Jeg bliver dagligt irriteret på mit touchpad, fordi det driller. Tænk at kunne slippe for den irritation med så skøn en mus…

 • Reply
  Gitte Jean Kjærgaard
  november 19, 2015 at 21:26

  Jeg laver advents-kalender til min mand i år. Han er virkelig arbejdsom og sidder mange timer dagligt ‘bag skærmen’. Trods det, henter han af og til et overskud og forkæler mig. Jeg mener det! Han forstår virkelig at overraske mig….
  Så hvis jeg vandt denne mus. Skulle han klart ha’ den i én af de 4 pakker. Og hvor ville han blive glad…. ??❤️

 • Reply
  Ole
  november 19, 2015 at 22:01

  Dén vil jeg gerne have – til mig selv – i julegave ?

 • Reply
  Rasmus
  november 19, 2015 at 22:36

  Den kunne jeg bruge – ville mobbe marketing med min mus var federe end ders

 • Reply
  Åse Lejbølle
  november 20, 2015 at 00:41

  Uhh, den er da sååå lækker, den mus. Er fristet til at beholde den selv :-), men tror alligevel den vil blive julegave til min søn :-D.

  Gode snart-adventshilsner
  Åse

 • Reply
  Dorte Slouborg
  november 20, 2015 at 19:42

  Lækker mus 🙂 Den vil jeg da rigtig gerne eje 😉 <3 Glædelig adventstid 😀

 • Reply
  Daniella lind
  november 20, 2015 at 19:57

  Den skal min far da eje ??

 • Reply
  Bjarke Hvass
  november 21, 2015 at 11:30

  Endnu en rigtig lækker mus fra Logitech. Jeg har gennem mange år altid brugt mus og tastaturer fra Logitech, samt anbefalet dem til andre både familie, venner og kolleger. Jeg har prøvet andre mærker, men er altid vendt tilbage igen til de gode og behagelige mus fra Logitech. Jeg vil beholde musen til mig selv, eventuelt til brug på arbejdet hvor min nuværende mus begynder at se lidt slidt ud efter 3 års daglig brug.

 • Reply
  Anonym08
  november 22, 2015 at 20:16

  Musen er til min far.. Han er “glad” for at jagte mus udendørs, men mangler en der rent faktisk kan bruges til noget :D.

 • Reply
  Marie P
  november 24, 2015 at 19:46

  Du har lige givet mig en super gave ide… men ville det ikke være smart, hvis jeg selv (eller min bror) lige kunne teste et eksemplar først 😉

 • Reply
  Annette J
  november 25, 2015 at 11:48

  Musen er til mig selv.. Så derfor er det oplagt at det skal være selvforkælelse til mig selv 🙂

Leave a Reply