INTERIØR Jul (X-mas) KIDS Produkt og design (Interior design)

Smukt stel med en hjertesag.

Julen er hjerternes fest og en super anledning til at tage hånd om dem, som har færre midler og ringere vilkår end én selv. Den tanke bør naturligvis findes i én året rundt, men det er som om, at hjertet er blødere i julen. Smukt stel med en hjertesag.

Lyngby Porcelæn har relanceret ALVERDENS BØRN – det fineste stel fra 1963. I sin tid blev det lanceret som hyldest til alverdens børn. En hyldest til mangfoldighed og rummelighed. Dengang bestod serien af en asiet, en juleplatte og en juletallerken. En naivistisk illustration af børn hånd i hånd fra alle verdenshjørner, dansende om juletræet. Jeg ved ikke med dig, men jeg synes, at det lige præcis er den rummelighed og næstekærlighed, vi har brug for, i den verden vi lever i lige nu! Kærlighed, respekt og rummelighed.

Smukt stel med en hjertesag.

Lyngby Porcelæn har været i arkiverne og støvet det gamle fine stel af. Illustrationerne er nænsomt bevaret, men der er kælet for farveudtrykket, så det passer ind i 2015. Nogle af illustrationerne er blæst op i megasize, hvilket giver et mere moderne og nyt udtryk til serien. I 1963 da stellet kom til verden, var det en juleserie. I dag er stellet sammensat og videreudviklet, så det kan bruges året rundt, til hverdag og fest. Der findes dog stadig den fineste juletallerken, julekort og et kalenderlys.

Smukt stel med en hjertesag.Smukt stel med en hjertesag. Smukt stel med en hjertesag. Smukt stel med en hjertesag.

Med denne relancering ønsker Lyngby Porcelæn atter at hylde mangfoldigheden og alverdens børn. Men de ønsker også at give håndsrækning til børn, der har det svært. For hvert en solgt del af ALVERDENS BØRN serien, donerer Lyngby Porcelæn 10 kr. til en af de hjælpeorganistationer, der arbejder på at beskytte, redde og styrke udsatte børn i hele verden. På den måde kan man sige, at den oprindelige tanke med stellet er intakt, men er udviklet i en fantastisk smuk retning.Smukt stel med en hjertesag.

 

Åhhh den der juletallerken … den tager vi lige igen, for nøj, hvor er den finSmukt stel med en hjertesag.Har du haft en juletallerken? Det har jeg. Min mor havde fået malet en juletallerken til min bror og jeg da vi var små. Vores navn var skrevet på bagsiden. Jeg ELSKEDE, når vi nåede 1. dec. og jeg måtte spise en hel måned af min HELT EGEN tallerken, -det er sjovt, men det minde står mig lysende klart. Jeg har stadig min tallerken, og jeg har prøvet at pådutte mine børn den, men mit navn står jo på bagsiden, så det er stadig min, synes de. Måske skal de have deres helt egen juletallerken i år, fra ALVERDENS BØRN, så kan vi jo samtidig få en fin snak om alverdens børn. Som bonus kan jeg jo med en porcelænspen skrive deres navn på bagsiden, så det bliver deres HELT EGEN TALLERKEN. Smukt stel med en hjertesag.

ALVERDENS BØRN 2015 indeholder: kopper, skåle, tallerkner, blokslys, kalenderlys, poskort, plakater m.m.  Den kan købes i Inspiration, og for hvert køb, giver du håb og spreder kærlighed til ALVERDENS BØRN ♥


Indlægget er bragt i samarbejde med Lyngby Porcelæn. Efter et spændende besøg på Lyngby Porclæns fabrik, og en god snak med de folk der står bag, havde jeg svært ved at slippe dette fine stel og tanken bag. Det starter med børnene, og kan vi påvirke dem til at åbne sig op for alle typer mennesker med en respekt og nysgerrighed, så tror jeg vi er på rette vej – Nå men det var de tanker der kørte rundt i mig, da jeg kørte hjem, og dem ville jeg dele med dig i dag.

 

 

Smukt stel med en hjertesag.
Artikel
Smukt stel med en hjertesag.
Beskrivelse
Julen er hjerternes fest og en super anledning til at tage hånd om dem, som har færre midler og ringere vilkår end én selv. Den tanke bø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply