Køkkenet (Kitchen) RUM OG INDRETNING Soveværelse (Bedroom) Uncategorized

JYSK Apartment #2

Indlægget er sponsoreret af JYSK. Ord og holdninger er mine egne baseret på mine oplevelser.

Kan man indrette sig udelukkende med møbler, tekstiler og nips fra JYSK? Kan man gøre det hyggeligt, cool og personligt? Og hvad tænker du når du høre JYSK og Penthouse i samme sætning? 

Jeg har deltaget et eksperiment, et ret cool et af slagsen, jeg har nemlig overnattet i den fedeste penthouse lejlighed indrettet totalt med produkter fra JYSK i et af de mest eftertragtede områder i Århus. Da jeg blev inviteret til at deltage i dette eksperiment takkede jeg ja med det samme, jeg var alt for nysgerrig til at lade være. Du kan læse alt om det i en serie af tre indlæg fordelt på 3 uger.

Anden del kommer her:


Køkken, Spiseplads og Kontor


Køkken og spiseafdeling ligger i forbindelse med stuen. Køkkenet er holdt i hvidt, og falder derfor diskret ind i rummet. Spiseafdelingen var godt indrettet med et spisebord, som jeg synes var ret lækkert. Smuk formgivning, lyst og meget skandinavisk. Et par flotte lave skabe fungerede som skænk – praktisk til opbevaring af service. Over skænken hang en DIY lampe, lavet af en metalskraldespand – En sjov og billig løsning. Ved vinduespartiet havde JYSK skabt en lille urtehave på et fint bord, perfekt til formålet.

Bemærk reolen fyldt med grønne planter og opbevaringskasser, det fungerede super godt og gav en hyggelig stemning.

JYSK Apartment #2

Et view fra spiseafdelingen ind til kontoret

JYSK Apartment #2

DIY: Lampe lavet at en trådkurv/skraldespank – En cool og billig løsning!

JYSK Apartment #2

JYSK Apartment #2

JYSK Apartment #2 JYSK Apartment #2 JYSK Apartment #2

Her på kontoret fandt jeg nogle skønne og kreative løsninger. Bemærk de sorte runde hynder på væggen, der bliver anvendt som opslagtavler. Den idé var jeg ret vild med, det gav et helt andet og meget lettere udtryk end en stor opslagstavle. DIY lampen gik igen herinde, og så faldt jeg også for en anden opslagstavle-løsning – Tjek knagerækken, den fungerer da strålende til både aviser, postkort og huskesedler, ved hjælp af bøjler og snor.
JYSK Apartment #2 JYSK Apartment #2 JYSK Apartment #2 JYSK Apartment #2

JYSK Apartment #2
Artikel
JYSK Apartment #2
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply