Fashion Gadget's

Kærlighed til Sneakers

Sponsoreret indlæg

Kærlighed til Sneakers

                        via: shoechapter.com

Jeg er mere end almindeligt glad for Sneakers, jeg synes du kan bruge sneakers til alt, og de er geniale til at dresse et outfit lidt ned med. Sneakers er blevet fast inventar i de flestes garderobe. Ligesom jeans, har sneakers opnået en status som basis beklædning, et stykke beklædning som alle bør have i garderoben og som ikke går af mode.

Nike, adidas, Asics, New Balance, Converse m.fl. kæmper om at være førende, og så dukker der nye firmaer op, som ikke kører så meget på brandværdi og navn men mere en ad on – som f.eks. de nye LED Sneakers – Har du set dem? Kærlighed til Sneakers

Jeg købte et par til min datter for nogle måneder siden og hun Elsker dem. Skoene kan tændes så de lyser hele bunden op med LED lys. Du kan skifte farve ved hjælp af en usynlig knap, ligesom du også kan slukke dem. Skoene oplades via et USB Kabel.

Du kan købe skoene til rimelige penge her

Min datter og hendes veninde (12 år) er begge fan af de cool Sneakers og de har lavet en ret fin video til indlægget her

Jeg er sgu selv blevet lidt fan og har netop bestilt et par 🙂
Se alle modeller her

Kærlighed til Sneakers

Sponsoreret indlæg

Kærlighed til Sneakers
Artikel
Kærlighed til Sneakers
Beskrivelse
Sponsoreret indlæg [caption id="attachment_27058" align="aligncenter" width="323"]                         via: shoechapter.com[/caption] Jeg er mere end almindeligt glad for Sneakers, jeg synes du kan bruge sneakers til alt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply